[分享獵艷] 長沙4日3夜詳細報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前已經係呢到問過晒D資料,可惜,去長沙玩既師兄太少,資料不太多,所以只能抱冒險精神出發。
日期:2016/07/16-2016/07/19
7月16日
3點高鐵,由拱北到廣州南,再轉另一高鐵由廣州南到長沙南。
到步時間差不多8點多D。搵酒店好辛苦,因為我地主要地點係酒吧街附帶條近,咁岩我地到果日係星期六,處處爆滿,無耐只能搵到一間不算太好的酒店(當地酒店為199~299一晚),我地放好行李,就出發食野,第一日食D算係門面好D既餐館,不過其實咁樣係好笨7,後面再講,不過味道唔錯,係D餸辣D,食唔慣。賣單2XX,4人食唔算貴,之後就走左去CLUB飲酒,順帶一提,酒吧同CLUB係有好大分別,酒吧,係有註唱,不過無舞池之類,CLUB就有SHOW睇,亦有好多搵金女,拳手等等。
第一晚 CLUB
老實,長沙既CLUB唔扺玩,首先,啤酒超貴,1打12鑵要480-500RMB,一支黑牌先680。真係9唔搭8,咁我地係CLUB到卡D女過黎玩,開左1支VSOP(720),點知卡過黎既果條女居然係坐台女,問我地要唔要其他女女,可幫忙安排,但因為果日係星期六,而且我地太夜先到,CLUB已經沒晒卡位,咁女女就話上K房,就係呢到樓上,開一間K房就100RMB,無其他消費,我地心諗咁爽,去啦,上到去,個女女就叫人啦,不過睇極唔岩,之後有個男既入黎,話可以叫下面D拳手上黎飲,果時已經11點,我地就話無所謂,叫左幾個上黎,幾靚女,就要了,位位要先俾400RMB,陪到你走為止,但不出街,之後又開左一支VSOP,加埋綠茶,第一晚4人張單就要4000RMB(加埋坐枱費),算係高消,而且氣氛一D都唔HIGH,D歌就更加唱唔到,不過話左冒險,點都會奶少少野。
第二日 7月17日
中午2點起身,就周圍去玩,去左岳麗山,愛麗書院(?名唔知有冇打錯),其實係幾靚既,咁樣去一去返黎就7點了,又食野啦,今次我地問的士佬,有邊間淫K可去,咁的土佬就帶我地去,伏到爆,係酒店入面,屌佢,酒貴就算了,D女分400同500,但係入親黎既我無見過有400,全部500,屌9佢,賣單女加酒錢4800RMB,仲要全部唔出街,飲啤酒飲得個3打已經要2800。嘩,真係俾人湯到一頸血。第二日都無火出,就真係好過份,就去左一間叫麗X按摩,有桑拿,屌,貴到HI咁,1100RMB90分鐘,嘩,原本想屌架啦,但係一入去,D女女好索,有水床,服務好好,足鐘,長沙如果要淫,我好鄭重講句,只有桑拿岩數,其他CLUB同淫K都唔好去,前者一D都唔平,但如果你有卡位可能會好D,但D酒貴到爆,後者直頭係湯你,講明唔出街,仲要貴到咩咁。
第三日 7月18日
呢日係最滿意既一日,亦證明我地前2日既玩法係錯晒,今次我地已經無晒期望,中午2點食完野就入左一間學生吧到飲酒,入面好得意,有D學生係到做功課,但係飲緊酒  ,咁我地就搵唔到個WIFI,就用電話開燈閃對面個女仔過黎,點知條女一過黎就開左個WECHAT二維碼叫我地自己掃  ,開放到呢,掃完仲坐低一齊飲,吹左1個鐘到,咁就走了,仲有下文架,咁我地就繼續周圍行,去左橘子州,睇下風景咁,咁又到7點,就落CLUB,雖然我叫大家唔會落CLUB,但係如果要講氣氛,都係CLUB好D,咁今次好小心咁卡女,要確認條女唔係搵金女先叫,又俾我地卡到2個喎,點解中午個學生妹又ADD我地話過黎玩,就咁,3女4男玩左一個夜晚  ,好正
第四日 7月19日
我地係下午既高鐵返拱北,點知一起,E~條女仲係到,心諗,點好呢,點知佢醒左,佢知我地今日走,就話,呀,你們今天走,那現在起床吧,帶你們去食好食的,再送你們去坐車,我心諗:嘩﹐咁能成熟,琴日既事完全忘記了?搵埋D團友,點知3條女係晒到  ,仲要熱情到咩咁,又幫我地汁野,帶我地周圍行同買手信,再送我地去坐車,我屌,原來頭兩日我地錯晒

總結:長沙既女仔,早上同晚上係唔同架,早上一個靚女都無,全部農村味,一到夜晚,超多靚女,係堅靚。
第二,長沙應該係女多男少,無論係早上定夜晚,都好明顯係女多,應該係7:3比例,CLUB 酒吧都係女多到咩咁
第三,4日觀察,長沙女女都好熱情,有問必答,有求必應,尤其知道你係遊客之後,但又唔係呃人果種,因為佢地會同你AA制,食飯除外。
第四,果邊既女仔好開放,因為係我地大家吹水期間,佢地既話題都會有咩約炮,去飲吧獵仔之類  ,呢D話題仲要係係間學生吧入面同個學生傾既話題。之後我地卡過好多女仔,街上、酒吧、CLUB,D女女對性話題都好開放。
長沙,係值得去,但唔好去淫K,去CLUB要卡女,但唔好卡搵金女、拳手,搵當地妹子。

以上
謝謝CHING 詳盡游記和建議~~
Very Good~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

幾好笑. I LIKE IT.

不如9月帶我去. 我唔去四川啦.

多謝分享

師兄,我同朋友下星期都準備去,可以知道下學生吧個名同埋你去果d酒吧既名?

回復 香蕉味雞翼 #1 的帖子

多謝C兄無私分享, 你的包膠簡直是去長沙玩嘅天書

Thanks for Ching's wonderful report on Changsha !!!

約炮學生妹@0@,聽到都想去

有冇團可JOIN

多謝分享

Good for you you most have fun thx for the inform

Ching 多謝分享

约起来 能约就好了 珠海不知道行不行

下次我都想去, 妞正,長沙,係值得去。 谢谢分亨。

C兄真的幸福

C兄可否分享學生吧的地址?

感謝分享

感謝詳细又一流報告。