人人期望可達到~你的快樂比天高~叮噹黎啦

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近排忙住放暑假,難得一日抽空去一次,當然打定電話比靚靚主持留定房間啦,點知今次咁鬼好,話留定個新女比我
係樓下址埋支煙就上去,今日唔係主持招呼,換左個短髮既少女,身材睇落唔錯,如果佢肯出手幾好,入到去我就話約左叮噹,靚女叫我沖個涼先,靚女叫到點夠膽唔沖,沖完煙癮又起,正想問人拎個米缸,點知頭先個靚女就拎左入黎,唔知依D係咪叫心有靈犀呢,都未講完靚女已經叫我瞓低,二話不說就開始按,我話我約左叮噹,點知原來就是她,我頭先做諗緊會唔會由佢出手幫我按,因為叮噹既衣著打扮完全唔似依一行,有小小性感露肩裝,但著得幾有氣質而且幾靚,都未點按我就提議直接推油,唔係我想做part2先,而係我想可以更加貼緊佢既肌膚
叮噹一路推一路同我傾計講笑,睇佢斯斯文文原來都幾搞笑,可能大家都係香港人所以d港式笑話一講就知,此時此刻感覺到份外溫馨
推多一陣叮噹開始作出攻勢,我都不甘示弱想手多多先,不過訓低左始終唔就手,我好想轉身做我想做既野,不過叮噹話前奏好重要,要好好享受
點知原來叮噹功夫咁好,R到你想死想死咁就收手幫我再按下,如是反覆左幾次,我真心求叮噹比我轉身享受下,叮噹見到大雄苦苦哀求既樣都唔忍心啦
一轉身望到叮噹已經忍唔住,我認為叮噹既身材應該唔止咁差,所以我認為我要去盡行大搜查,去確認叮噹既身材,經過目測及雙手檢驗後,我絕對認同叮噹係一個有米之人,兩隻手一對肉球,係我盡情享受之時,叮噹都投入去玩弄我,大家都已經進入忘我狀況,叮噹的聲音及呼吸已經越來越緊湊,我再加把勁上下其手,幾百億兄弟終於升空啦,叮噹洗完手清潔後,大雄攬住叮噹說(叮噹,求求你可以讓這一分鐘永遠停下來嗎?)

回帖獎勵 +50 元錢

nice service.

回帖獎勵 +50 元錢

多謝介紹

回帖獎勵 +50 元錢

多謝通知。

回帖獎勵 +50 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

very good and thanks for your sharing brother!

回帖獎勵 +50 元錢

回復 nicholaslam #1 的帖子

多謝介紹

回帖獎勵 +50 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

相頭望落皮膚白白淨淨,
恭喜師兄食到好野,多謝分享。

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄分享, 等我去試吓

回帖獎勵 +50 元錢

回復 nicholaslam #1 的帖子

thanks for your detail report

回帖獎勵 +50 元錢

幾錢小費?

回帖獎勵 +50 元錢

very nice figure thanks for sharing

回帖獎勵 +50 元錢

回復 kimey #16 的帖子

依到好多陀地

回帖獎勵 +50 元錢

kakokako 發表於 2016-8-11 16:20
回復 kimey #16 的帖子

依到好多陀地

福氣黎架

回帖獎勵 +50 元錢

太多新人試唔哂

回帖獎勵 +50 元錢

lovemeloveyou 發表於 2016-8-12 13:04
太多新人試唔哂

日日都有新點試得哂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:36