[分享獵艷] 台灣五日四夜 日日醉住搵女報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢個係台灣既報告,唔知呢到出唔出得,如果唔得一係DEL,一係幫手移區,唔該版主。
點解出係呢區唔出係台灣區,因為果邊好少報告,通常都係咩好茶報告之類
入正題:7月31~8月4日。
7月31日 首先,我係零晨到台北的,所以31號呢日我好早就開始左呢個旅程,因為係去搵朋友,所以朋友會係31號既中午先會黎台北會合我,咁我零晨0100到台北,去到我所住既松山區已經0230,咁呢晚我係無BOOK酒店,因為想去睇睇有冇按摩可以食完女再過埋夜,點知係無架,台灣係無好似大陸澳門咁,按完訓埋過夜,咁我就連按都無按,唯有死死氣去開間房,搵到時已經4點  ,攰到呢,仲要貴到咩咁,12點退房,一晚23XXNT,唉,無計,咁朝早12點退房,我朋友要差不多1600先黎搵我,因為另一間房我地要1700先可以CHECK IN,咁我就將D行李先放係果邊,自己出去搵食。
咁我就去左台灣出晒名既林森北路,不過唔好彩,因為7月31日係星期日,我問過人,原來星期日,所有場(包括酒場,飛機場,制服、禮服、便服、公主店)都會好少人返工,台灣星期日基本全民放假咁,但我無理由搵間7仔坐4個鐘架,所以我都係有去,咁AGENT話盡幫啦,咁CHECK到有一間有一個台妹唔錯,就叫我去個間(台灣既AGENT係可以聯絡多間按摩店及夜場,只係如果你搵到好既AGENT,可能佢可以俾到你不一樣的折扣),咁我3點到,係一對鎖左既鐵門後門,有人開門出黎,確認我身份,就叫我入場(大家緊記,有部份店係會要你出示證件,只要係證明到你身份就可以。佢地只係睇下,唔會攞走、KEEP或影印),入到店,有一個小小小小既接待廳,黑媽媽,一開始我以為係黑店,之後入一條走廊,就開一間房,入面有得沖涼,咁果日女實在少得可憐,19就話我叫一個我認為係最好既入黎你睇睇岩唔岩,其實AGENT已經一早提左我,所以我就將標準降低少少,女女入黎,其實唔差,高160,B波仔,瘦,樣75,確定為台妹,好,開波,2200NT60分鐘,打飛機,先沖涼,按摩,波推,上抽下少抽,佢打到一半,我話唔得呢,打好難出架,你有冇特別技能,佢好嗲咁講:那你要什麼服務麻,我話吹一下麻,這樣會好一點,佢話唔得呀,呢個服務只有打飛機,要加錢先可以架,我話你吹左先,睇下口技好唔好先再決定咁得唔得呀,佢諗左諗,話你先唔好望住我,我擰轉頭,佢就慢慢咁含落去,大約含左1分鐘到,佢話還可以嗎,我話可以,繼續吧,佢又真係繼續,我就抽下下面,濕濕地,佢推開我隻手話:真的不行呀,我已經有點濕,我屌,咁即係引我呀?我問咁開大要幾錢,佢話店入面唔可以,可以同我出去,加四千,我諗諗,加埋要六千二,成1500蚊,其實唔算貴,但係問題係佢唔算好靚,我又未到一定要屌佢,我就話出去太麻煩,你直接吹到出,最後我俾齊頭3000NT,我本人可以接受,幾正,1600返酒店會合朋友。夜晚再續。(未完)
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Good ~~

Waiting for your ending report ~~

期待報告

回復 香蕉味雞翼 #1 的帖子

多謝師兄分享

即係七百幾蚊港紙有台妹口爆

期待新作啊 有无图片噶~~~~

可否pm agent wechat

唔錯喎...

期待師兄後續報告

期待C兄KEEP住UPDATE

七百幾先口爆
好似貴左點
希望之後再食到好野補數

師兄有冇Agent介紹, 我下個月去台北玩呀

nice report.

C兄似乎有個好開始.

by the way, 請問點樣可以搵到台灣既AGENT? 上網找嗎?

回復 yeung_gao #15 的帖子

无更新噶 师兄 快快更新兲

多謝分享

期待下集。 邊個係19?

好報告啊,一直想去台灣玩,但一直都無資訊

師兄仲有無更新啊?