[休閒CLUB] 深圳一夜游,试外围变笃骨

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

因为一晚去左两个场,又系第一次发帖,分享下经验

中午就上脑,了解下广告里面有所谓外围,便利店之类的问左下价钱,睇左其他兄弟的报料,话所谓的外围唔信得,又想亲身体验下,拣来拣去,有位agent的微信回复好快,又热情,所以就叫佢帮手预约今晚九点半的,跟住发埋地址过来。。。食完晚饭,就揸车前往,去到酒店无位停车,又搵左一轮附近停车场

然后发信息卑agent话到左,卑左个房号,跟住上去,有点紧张,敲门,开门一个女子,同相真系有差距,然后仲尴尬的系,我卑佢睇我系微信过来的,佢话佢唔系,话我搞错左,跟住关门,,,莫名火起,微信返个agent,佢话无可能啊,就系果度,有无搞错啊,我都把几火了,系唔系条女拣客啊――无办法,太样衰,哈哈――跟住佢发了其他房间的,好似成间酒店都好多房开住甘。。不断挽留我,我来到,就系酒店不同房间走来走去,走上走落,敲门睇人,简直系一山还有一山高啊,猪扒到啊,睇左三间房之后,我放弃了,出来做妆都化下啦,素颜又唔系果种,,,,总之,都系套路啊,相片呃人,话咩真人同相片无差距,只能说请的摄影师太好技术了,波平如镜都可以整到波涛汹涌,果点agent对旗下的女子都未见过面的估计,甘样来兜客真系,只能去一次,无回头客无口碑的。
落楼摞车走人
因为在福田,无理由出来一次乜都唔做

跟住就去了一间商务酒店的水会,响竹子林附近,大半年前去过,488,好在系无任何隐形小费,明码实价,我中意尼种,无卑小费的习惯,总觉得小费都系被汤水鱼甘,随个技师随口开的。

虽然半年无来,但系服务一如既往的好,
先系放木桶水,浸浴,同时个技师帮你洗面,跟住帮你用药包擦身,舒服
上床后,敷面膜,凉凛凛
第一部分松骨好舒服,指压到位,
第二部分出动啫喱道具,起飞也舒服
因为基本上都系套路,过程就不详细描述了,玩开的都知道

埋单走人都十二点几了,本来念住试下外围的,最后要去笃骨,总之以后永远都要有plan B。
多謝師兄分享!
plan B都幾正,求PM電話。來自: iPhone客戶端
兩手準備好
回復 ajyang #1 的帖子

C兄果然是經驗玩家
不如直上H Z市玩啦,
起码一重系以前咁,
一字排开几件,几件1齊比你看,
都系7百~一千到。。。。
alex008 發表於 2016-8-7 15:10
不如直上H Z市玩啦,
起码一重系以前咁,
一字排开几件,几件1齊比你看,

有介绍?
回復 katiesuet #7 的帖子

其他板块有限制,二来都算正规的,
師兄請您PM場所資訊給小弟謝謝.
回復 ajyang #1 的帖子

thanks for your report
多謝師兄分享
多謝分享
回復 alex008 #6 的帖子

師兄HZ有咩玩?可否PM地址?
谢谢分享
Thanks ching for report sharing
多謝師兄分享
竹子林详细地址?
其实外围主要就是打工仔或民工才会找,他们只要便宜不会太在于猪扒的…

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 22:29