[色飲色食] 拱北近況,在線等

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

求教各位Ching,依家拱北有咩好玩嘅地方啊,小弟唔求一定要全套,最緊要舒服。

小弟平時去開拱北月X灣,主要服務同女質素都唔錯,沐足按摩又比較舒服,D女又可以調下情,130蚊沐足,推油嘅話268,飛機場,但勝在真心舒服。但因為去太多,內容都熟曬,想試下其他場,唔知各位Ching有無D差唔多,或者好玩D嘅場推薦下,最好可以出火,多謝各位Ching
nice report.
回復 s1000 #2 的帖子

Ching有無新場推薦下啊

各位Ching,本人今晚閒來無事去咗拱北轉咗兩轉,一開始去樂而雅一探究竟,220飛機,D女真系大啊,年紀夠大,普遍30歲以上,30歲以下比較少,睇運氣,你可以同經理要求後生嘅,但至於質素就真系見仁見智啦,反正我唔多想掂佢。而且樂而雅無規範嘅管理,個場開咗好耐,比較舊,又無手牌上落鐘,飛機嘅話感覺無咩服務比較偷鐘,後尾我就轉咗正骨沐足98 100分鐘,技師年紀都大,不過勝在力度夠,僸得幾舒服。想去嘅朋友記得去到就話220推油,如果佢見你生臉口可能會話無,你就話以前成日嚟,I套餐嘛,如果佢都繼續話無,咁嗟系唔做你生意,可以走了。樂而雅匯報就到呢度。
然後小弟覺得唔爽,去返月X灣出出火,呢度同各位Ching更正一個信息,佢有三間分店,夏灣嗰間已經無飛機啦,主打極品沐足138,點極品法,一般大家去沐足場都大部分都系阿姐級人馬,後生少少嘅就服務唔到位又偷鐘,但月X呢度我去好多次,次次都唔同技師,90%系高挑後生,樣貌中上,咁當然唔排除落妝后嘅情況,咁反正我又唔系對落妝后嘅佢。起碼有電腦起鐘落鐘,投訴對技師處罰力度好大,所以按摩服務各方面都好到位,半泰式,加同你玩下調情,一般去第二次都可以玩下車頭燈,但呢D就睇各位Ching嘅個人魅力啦。
轉翻正題,小弟都系為咗出火為主,所以就叫佢哋車我去第二間分店,粵海路嗰度。因為都系第一次去分店,唔知技師號碼,問咗下268推油,告知話都系度上鐘,最快嘅要等10分鐘,如果一D樣貌高嘅要等耐D,因為又唔想等,所以小弟就話直接排鐘,服務得舒服就得了。
等咗10分鐘嚟咗個短髮妹妹仔,樣貌唔系我口味,不過今次食服務,玩下睇下點,推油推得的確幾舒服,同佢傾得熟咗,唔單止可以玩車頭燈,仲可以摸埋黑森林,對嘢都幾軟熟,B-C之間,摸到佢都興興哋,試探性咁挑逗咗下可唔可以開大,答復話唔可以系房裡面開,具體意思應該話可以得閒約出嚟打友誼波,之後加咗wechat,以後睇情況再玩,價錢呢D嘢就無咩譜,可能小弟樣貌同身材都OK,曾經遇過打友誼波開心嘅話唔收錢都得。條女都好玩得下,不過小弟一般好少食回頭草,除非真系遇到過樣靚身材正服務又top嘅。埋單268加支20蚊嘅油,如果用普通精油免費,但感覺個個都系用嗰個瓶仔,唔知裝咗幾耐,開支新精油舒舒服服算了。
總體評價,月XX系一間性價比好唔錯嘅店,環境,技師質素,按摩水平,服務管理都要比樂而雅要高,關口附近國X,益X都起碼3字頭,所以暫時未發掘到好玩嘅新場前,都去住呢間先。
各位Ching有咩資源大家一齊分享下
回復 食極都唔肥 #4 的帖子

師兄有冇再去遠D坦洲OR其他地方玩下咁
268, 又真係可以試下喎...

2-3 全部推油场啦 没什么玩的了
回復 ray2200 #5 的帖子

其實本人好多時候都食服務為主,坦洲如果有以前半東莞嘅玩法都可以試下,平時都有去廣州玩下全套,大概600內人仔,Ching你有無新場推薦下
用手機回應 食極都唔肥 #8 的帖子

師兄,我下星期去珠海,可否再清楚指出地址,是否「月亮」直呢🙃
回復 ctr #9 的帖子

無錯~系啊
回復 食極都唔肥 #8 的帖子

是啊 东莞度没有,坦洲差太多

靚仔係唔同d,玩多咁多野
好似唔錯喎
小弟都會去下珠海食野
下次就試下CHING推介先
謝謝C兄報告.
多謝師兄分享
有无有经验的师兄给点建议呢

想問下師兄詳細地址!
請問地址係邊到呀?
我也想知道地址,谢谢
食極都唔肥 發表於 2016-8-14 03:50
各位Ching,本人今晚閒來無事去咗拱北轉咗兩轉,一開始去樂而雅一探究竟,220飛機,D女真系大啊,年紀夠 ...

要吾要小費㗎?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:45