Model推拿,廿零歲靚女,身材高挑,全身走肥冇多餘脂肪,加埋一雙修長美腿,認真煞食。

簽到
名稱: Model 推拿
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A46701-尖沙咀-上門推拿-Model推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預約Model推拿,一見囡囡風采,樣子好靚,年齡廿零歲,身材高挑,有前有後,全身走肥冇多餘脂肪,非常fit,加埋一雙修長美腿,皮白肉嫩,服裝打扮,十分新潮,帶出街冇撈味,認真煞食,即時暈大浪,洗白白細心無比,全身上下洗擦,BM完有水簫,好有女朋友feel,上床慢慢玩,先幫我按摩,力水夠穴位準,按鬆就推油,推油見佢好有心機,真正能幫我推鬆筋骨而且手法好得喔,技術非常唔錯,緊接手口齊發功,由上半身服侍到下半身無一處放過,吹簫+奶袋+啜蛋,又奶又錫又啜又含,慢慢地由淺入深,全程望住我淫笑吹,條利打轉,真係無得頂,細佬龜頭騷騷麻麻,爽到我打冷震,頂唔順摸佢隻鮑魚鬼咁多水,火到黎,帶套女上騎牛牛,同AV女優有得揮,落力騎到底,腰力唔錯,表情淫淫蕩蕩,頂唔順佢啦,不斷換姿勢,非常配合,爆嗰陣濕水鮑魚夾得細佬好實,乜精都比晒佢,事後再幫我洗白白手,唔趕工,服務唔錯!
身材一流,多謝報告
多謝分享
nice body.
多謝分享

多謝師兄的分享
多謝師兄分享
多謝分享👍
睇黎真係唔錯,多謝分享

多謝師兄的分享

多謝分享
點玩法嫁﹖教吓我,未試過。THX
回復 ifkh3 #1 的帖子

Thank you for sharing!
回復 ifkh3 #1 的帖子

身材高挑,有前有後,騎功一流。
身材一流,多謝報告
多謝分享~!
等閒試試
太好了,下次去試下
多謝分享
可以試試
太好了,下次去試下

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 21:04