[食家報告] 吉原經驗分享

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從來了這裡,發現食日本妹不是遙不可及。從前看AV的情節原來係可以發生係自已身上,在此多謝這裡各位前輩。這文只為記錄近兩年來去吉原的一些體會

小弟獨沽一味,就是喜歡去soapland。起初每次都去吉原camomile,因為有很喜歡的まこさん,但只從她無聲咁走左後,要再找另一個合心水的都幾難。

小弟係吉原集中去camomile ,第一因為近,由三之輪站行過去最快10分鐘就到。第二所有女都比book,唔似有啲店王牌只接外國人。第三女女的確正,可以話Camomille係我去過咁多間之中P圖P得最少,而且年齡都吹得最小,全部真係廿歲出頭的女女。

其實很多店都有主題,camomile 就係女朋友,秘書室當然係秘書,師兄去之前最好睇睇官網,睇下自己鐘唔鐘意。現在係camomille做的新女很多都係由七瀬教出來,我試過的女mat play都有返咁上下,同之前去大阪club amour嗰啲完全無得比。

去得多camomille就會發現其實條條女做的野好相似,好的話係佢地都好跟劇本,唔好的當然係悶。要解鎖新能力就要去多幾次,同條女玩熟左就可以有很多不同的東西。最經典係有次企係度後入出左後女女主動事後簫,仲要吸,真爽到我當場跪底左,之後就不停比佢笑。另外小弟鐘意玩潮吹,但真係要同條女玩熟左佢信得過你方心比你玩先容易做,雖然唔係條條女都會噴出來,但女女的妹妹不由自主咁收縮真係無得扮(就好似男人射精咁,射緊時肌肉連續收縮,開始左係停唔到),令到女女高潮到仲正過自己射。

因為真係好貴,所以更應該表達你想點玩,唔好怕醜。有能力的師兄應該一開始同女講你想出幾次,玩唔玩mat,佢地會就到時間,只怕師兄身體不能配合。試過出4次,好似睇AV咁一出即吹硬唔比停,也試過只出一次,每次佢feel到你要出就停手,每種都是不同體驗,最重要係要同女女講好想點玩。

其實本文都係#學日文很重要系列,希望各位長玩長有!
補圖,一路以來的成果。 image.jpeg
回覆 讚好 不讚 使用道具

不過同女熟都有唔好處,有啲會不停咁你帶佢出街,要找藉口推。醒目的知你玩法就唔會再提,唔識做啲就煩啲。

要熟首先耍銀包唔會肝硬化

回復 gmsinper #2 的帖子

你去過好多間阿

好文好圖!!!!!!!!!!!!!!!

Happy for ching, so many different experiences but.... 要好似師兄咁玩法,相信月入冇十皮至少都要八皮....
唉!唯有等........ 😂😂😂

小弟唔識日文,只係揾七瀬先有言語交流,真係要的起心肝學

又要學日文又要洗$,真係要有心有力先得

回復 Strider #9 的帖子

七瀬可以全英文交流,技術疕又係師父級,當然係不懂日文師兄的首說選。
但她不太是我杯茶,因為由頭到尾英文,不像吊緊日本妹。

P.s. 七瀨其實己經去過了六大洲,除了南極。有時都唔知係你玩佢定佢玩你!

真的市花了不少錢

樓主係吉原有冇表示自己係"外國人"?

謝謝師兄分享

回復 jazz_chow #13 的帖子

一開始會用日本表示我來自香港,無謂講大話。

其實會去吉原的外國人來來去去都只有中國、香港和台灣

師兄,好想認你做契哥

師兄真係勁

sound like pocket need to deep enough then to play