純粹分享 唔系廣告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近好多師兄談論到 "乜架" ”乜西" 等問題 今次我系泰國試過 ”乜架" 系呢到分享下 (你估到系咩名就咩名啦)

唔好問我幾錢 (免得大家為價格而討論真假)  
唔好問我邊到買 (總之就系泰國某個鋪頭買 免得比啲人以為我賣廣告)
有請各師兄見諒 唔系唔想講邊到買 但每個人體質唔一樣 始終食入口 大吉利是有咩事 我就擔當唔起

話說 剛好系泰國母親節長假期 p女 (註釋:p 女系我泰藉女友 唔系囡囡 ) 就陪左我成個 weekend 執第一劑時 如常 同平時一樣 第二日因為同啲朋友外出 玩足一日 番到酒店赲到散曬 嗰晚就好乖各自訓覺 第二日 p 女訓到中午都未醒 咁我就偷偷去隊 ”粒" 野先 說明書話 30分鐘至1個鐘內 如”有需要"就會有料到 咁我就訓系張床到等 我吊 成個鐘 都無反應 心諗仆街 比人搵左笨 咁算啦 又唔系好貴 咁我又再訓番 訓到兩點幾 p 女起身 我又差唔多醒 望一望個細路 雖然隔住條底褲 都見佢企曬起身 p 女見到就系到笑 咁我話不如咩咩先 咁 p 女就埋黎吹 越吹就越硬 系感覺到比平時好硬好硬嘅感覺 經過一輪互相前奏後上袋插入 因為 p 女本身就系好窄 往時插入都好鬼困難 (大家唔洗誤會系 TS 所以好窄 佢有姨媽到 唔好話我知食荷爾蒙食到有姨媽到 我會驚嫁 ) 今次非常容易插入 連插入去p 女嗰一下 佢啲叫聲都唔同 系大聲好多  我個人強項就系後推 今次推左十幾廿分鐘都未射 咁我叫 p 女 換姿勢 p 女就回我一句 ”No, you up shoot fast"  意思就系我男上就好容易出 咁我就唯有繼續推  我知佢今次特別爽 因為我見到枕頭袋就黎比佢撕爛 我條腰都頂唔順 之後都系男上搞掂 休息左一輪 好快又可以黎第二劑 好話唔好聽 我都唔知幾多十年未試過咁勁

用後感:
快感系有嘅 比我之前用嗰隻好好多 嗰隻有啲麻痹感覺

說明書 話會硬左同長左 我就只感覺好硬 就無感覺長左 出野後仲可以維持到幾分鐘系 90 度

副作用 我就無咩心跳 頭暈  但有感覺到個頭好似比野好輕微咁㩒住咁 大約維持左三幾個鐘

有效時間: 大約一日左右就無

我有問過 p 女感覺如何 (因為佢都完全感覺到唔同) 佢話好似比一支好硬嘅棍插入去咁 佢話開頭幾下好辛苦 但後來就系舒服 同埋佢好快就 ”黎” 到 仲可以有幾次 (佢有問我點解 我話可能休息夠掛) p 女都話呢兩次最正最舒服  仲抵死到叫我下個月訓 夠先好黎

回復 cola1 #1 的帖子

我之前都食過
感覺和反應都唔錯呀
不過之前食半粒,唔敢一次食咁多

仲要一晚幾次都得
回覆 讚好 不讚 使用道具

好似真係要試試...

回復 wawawetwet #2 的帖子

我就唔理三七廿一成粒啪

回復 FUtonight #3 的帖子

自己小心謹慎啦

PLEASE...CHING...PM ME

回復 cola1 #4 的帖子

師兄後生可畏呀!

多謝分享, 你呢個post係性愛技巧區 出會更合適,個邊好多ching想知點提升戰力

認真如果ching們本身沒明顯大問題就唔好經常靠呢類藥,
我是男人當然明白係性伴侶面前當然想有強表現,但有時量力而為反而對身體長遠會更好
平時多做帶氧運動, 練提肛,食一D天然壯陽食物都有不少幫助

回復 wawawetwet #2 的帖子

佢地d葯仲分25,50同100mg..如果驚咪食25mg囉

回復 barr #8 的帖子

多謝 barr 兄提醒 有啲野真系一家唔知一家事 抬唔起頭做人好慘嫁

我比較 prefer 留系呢邊 因為始終同泰國有關比較多師兄注意

謝謝師兄

呢個"架"係泰國果隻定香港都有果隻?

回復 sosofuxk #11 的帖子

呢個自己諗啦

COLA 兄揾到計仔我都替你開心

ching今次為港爭光

多謝分享

回復 sexslacker #13 的帖子

多謝師兄

回復 jacky10 #14 的帖子

哈哈 系呀 不管玩定認真交往 第一次比對方讚

回復 cznecro #15 的帖子

多謝觀賞

回復 cola1 #4 的帖子

你一粒有幾多分量先

回復 barr #8 的帖子

天然壯陽食物係唔係講緊生蠔呀?