純粹分享 唔系廣告

回復 bangkok_hero #100 的帖子

我唔系咩意思阿師兄 我系怕有啲師兄明明系無問題 但系貪翻飛快而去亂隊咋

呢個都系點解我唔開名嘅原因咋
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 bangkok_hero #97 的帖子

Ching. 我食100, 本来諗住買50。驚作用不大。又费事之后再去藥房買。就諗住一食就食勁啲。我下次應該買50. 100 有啲太勁

回復 cola1 #10 的帖子

謝謝師兄

ericmakk 發表於 2016-8-24 01:30
回復 bangkok_hero #97 的帖子

Ching. 我食100, 本来諗住買50。驚作用不大。又费事之后再去藥房買。就諗住一食就食勁啲。我下次應該買50. 100 有啲太勁

我試25mg已經可以刷牙時一個轉身我條撚將馬桶打爆。

買100mg啦,自己可以切。。而且比50mg/25mg便宜的

回復 bangkok_hero #104 的帖子

"我試25mg已經可以刷牙時一個轉身我條撚將馬桶打爆。"

咁就小心唔好打到人都唔知呀

回復 cola1 #1 的帖子

睇咗咁耐,唔知買乜,圖片又無,名稱又無

回復 kamtaigan #106 的帖子

咁師兄你可能系身體健康又乖乖仔 又少去泰國玩 所唔洗用 又 get 唔到囉

唔開名系因為始終系藥物 唔系個個人都合適 get 到嘅就自己去買囉  get 唔到就算

thx for sharing
想問ching食左後JJ會自動有反應?
定係要搞下JJ先會有反應

回復 bagadlllmcfh #108 的帖子

當受外來誘惑就自動升起 平時就好乖乖咁縮埋