幸運星~Sweet Sweet , 可愛學生妹, 天真又甜美

簽到
名稱: 幸運星
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A37188-銅鑼灣-兼職女郎-幸運星.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

" [! C/ f5 f+ c( R6 v; |: m入房時, 眼前位有一位可愛少女企係我面前, 長頭髪, 大眼又甜美, 勁有學生妹feel~
( T/ W; @3 F7 h3 j4 H, W% h真係好難抵擋, 女女俾我讚到好開心, 好熱情咁玩我JJ,) D  }2 H: p8 ]7 s& k9 e
好好笑容抱住我, 之後女女主動除我衫, 我都主動扶住佢腰, 好幼下, 又滑又白,
- Z% y" F! z: @摸到我都有少少硬, 流口水同佢車左陣…
/ p4 i" y( C2 B6 F
9 S: U3 t6 Z) n, ~( U* O" w
3 g& u  t2 N1 R& E1 O; J沖涼我都幾主動摷佢,下面好敏感, 好易起水,  佢水中蕭好正宗, 好好feel !
6 J& E7 ^( t) x; _( b% f* |  ' z: D0 O$ J+ x! z5 \
上到床上, 女女用佢條脷會奶下小弟弟左面, 奶下右面, 奶下底咁, 好功夫, 之後不斷吹, 直至我叫佢上套 , 我小弟弟濕晒, 先女上, 啪啪聲咁好投入,  好享受, 我一手揸佢對波, 一手搖佢pat pat快d  女女呼吸聲加快, 我feel到小弟弟有强烈反應  要換一換pose就玩完.....
$ i, [, d1 `/ ^8 p
* D9 B0 ?6 f4 q; ~% {$ {5 z% |樣貌:4.5/5 同ad相真系好似, 學生妹feel, 幾SWEET~~
  ^- O+ G* S5 l4 Z9 D
& @/ J# P1 T! n' y0 t身材:4.5/5 天然多汁, 走肥, patpat有肉地
* R) z$ |, z) `6 r6 O% a
; l$ o$ G$ K+ \1 N/ t" N" G; i. [技術:4.5/5 環保吹, 夠親切, 攪到我好享受, 精油按摩
* |' M5 a' H/ L( \# I1 n/ ]& c6 L6 X$ i5 w& o
very nice figure thanks for sharing
big boobs.
very nice figure thanks for sharing
是不是真的咪咪

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 19:33