樓主: alexyip2004

[偷怕] ~~~~~~~~~~~偷拍的後果~~~~~~~~

后果好严重喔!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

精品文章,發人深省。

人永遠都係出事先黎後悔~

回復 alexyip2004 #40 的帖子

請問C兄你現時情況什么...??

呢個版仲有冇存在價值?
大家都係食緊人血饅頭得到快感

答案當然係N O,NO啦。

你地好。我並唔係呢個帳戶嘅主人,而係呢個主人嘅一個已談婚論嫁嘅女朋友。
前兩日發現了佢偷拍短裙女仔嘅腿嘅短片。

本來,同佢啱啱渡過咗兩週年紀念,佢就快生日,
我一手一腳安排好曬一個生日旅行送比佢。
佢同我每一日都過得好似好開心好幸福(或者只係我一霜情願)

結果前兩日... 發生了呢件事。

接下來我嘗試上網搜尋,
說服自己欣賞女仔嘅美腿並唔係一件過份嘅事。
然而再之後見倒嘅嘢,原來並唔係咁簡單。
什至乎見倒佢電話save起咗一堆一樓一囡囡嘅電話。
見倒一堆堆嘅相、影片,
仲有一言一語,形容自己見倒獵物時嘅心情,
仿忽每一個女人佢見倒嘅時候都只係想同佢地做愛。

想知道當時我嘅反應係點嗎?
全個人震曬,心臟痛到承受不了,前所未有的痛。喊、不停喊。

放工之後見倒佢,並無吵鬧過一句,
一直裝作平靜。 返到屋企忍唔住,對住佢喊、嚎哭,
佢亦都因為我喊而喊起上黎。
整整喊咗一個晚上直至第二日朝早再返工。

然後而家過咗兩日了,
依然每一分每一秒,我都係喊、同埋忍住唔好比人見倒我喊。
心一直痛,好痛,痛到唔能夠用文字去形容比大家知有幾痛。

原來我響一個人嘅心入面同生活上面係咁微不足道。
原來佢對住我從來未感覺到滿足。

腦入面一片空白,乜都做唔倒。
唯一能夠做嘅係,響公司想喊嘅時候就繼續plan行程、book旅遊景點、繼續預備佢嘅生日禮物。
無錯我繼續會同佢完成呢個旅程,
至於人生嘅旅程上佢會唔會繼續有我,暫時我並未答倒。

最感恩嘅係,慶幸佢係比我發現了,而唔係響街上面比人發現、比人拉,
佢已經唔係初犯,如果比人拉咗,前途盡毀。

希望大家唔好介意,見倒樓主呢一段嘢,感受很深。
我只係想親身表達比大家知,
另一半嘅親身感受。

回復 alexyip2004 #1 的帖子

好驚驚呀

回復 alexyip2004 #1 的帖子

碎料啦,唔駛驚,改過就得啦

回復 number99 #49 的帖子

唔係初犯就更應改過了

thank you for sharing the experience.
worth thinking ...

感謝師兄面對法律刑責,仍勇敢向一眾師兄告戒一番,亦感謝多位師兄的身邊人的體諒。

我有時候都想著,這是不是一種特殊僻好,但有時候亦會想,就算在別人裙下看到的東西,還不是一樣?為什麼要冒這麼大的風險去拍那些已經知道是什麼樣子的照片。說穿了,單要這種刺激感,值得嗎?答應顯然已知。

不過,亦不是要女友假裝走光多幾次,就能夠「消火」,純粹是心癮發作。

每次叫雞後,都想過「這是最後一次」,不過,隔幾天後,近距離看到公司同事的短裙、看到車上身材頂尖的女子迫爆的胸脯、看到電視女星、新聞記者立體般的身型,不其然又硬了。

徘徊在這些情景,很迷失。

回復 leungleung2010 #54 的帖子

咁就要自己衡量家庭親人重要定刺激快感重要,
食得咸魚抵得渴,
有咩事起上黎後果自負,
唔係人人都咁幸運得到別人嘅原諒,
易地而處,如果老婆或者女友有呢啲僻好或者叫鴨自己接唔接受,
如果接受,大可以搵同一類人去同自己生活,各有各玩

good luck!有反思係好事,希望你早日找到答案。

師兄目前情況如何 謹記偷拍前先考慮自己屋企人

祝你好運啦!!!C兄

人非聖人,人都會犯錯
改過! 唔好重犯
祝你好運

好玩,但又好危險

第一次就去到咁盡?你都好狼下喔,我都唔敢隊到咁埋,主要係技術唔夠無謂去到咁盡,盡力就得啦

真是可憐啊