樓主: alexyip2004

[偷怕] ~~~~~~~~~~~偷拍的後果~~~~~~~~

很大的反思空間。
回覆 讚好 不讚 使用道具

上 星期六大約7pm,我係地鐵見到個少婦有雙白滑滑的美腿,著條黑色短褲仔,露出少少Pat Pat 非常吸引!我係藍田跟佢落車!諗住上自動電梯時影佢美麗的pat pat ! 前往電梯途中突然聽到有個男人話"唔好剷相呀!我留意咗好耐啦!"原來有位師兄影兩條妺妹仔腳和短褲仔!果位師兄一路講我冇影裙底,我只係影相!最後警察到咗!😨唔知果位師兄最後點!

各位, 睇下相片就可以, 千萬不要偷影呀

一念之差後果很嚴重的,三思後行呀

樓主, 最後點收科??有無更新?

Thank you for your story c-hing. I'm so sorry to hear.  My now ex wife did not catch me red handed but found all the video footage on the computer. It lead to our divorces. I regret it everyday.  So think carefully before acting on the urges.  

corpenduser 發表於 2017-7-21 01:40
Thank you for your story c-hing. I'm so sorry to hear.  My now ex wife did not catch me red handed b ...

師兄我英文差可以中文嗎?

諗清楚先好影
影之前最好諗下有幾多把握
我曾經比人斷正過一次
仲要唔係香港係美國
所以大家都係小心為上

A123B574 發表於 2017-7-26 17:18
諗清楚先好影
影之前最好諗下有幾多把握
我曾經比人斷正過一次

係美國會點?收押跟住要坐監?!

K-Cup~ 發表於 2017-7-26 20:00
係美國會點?收押跟住要坐監?!

好彩條女唔追究
如果唔係要坐一年同罰錢
最多罰一皮美金....

回復 alexyip2004 #1 的帖子

知錯能改,善莫大言

内地10日~~~~~~~~~~~没收全部东西

怀念小清新 發表於 2017-8-8 22:03
内地10日~~~~~~~~~~~没收全部东西

多謝師兄提供資料!特別係內地靚女多,裙又短,好容易把持不住!奉勸各位小心為重!

回復 hscccc #116 的帖子

确实是,哎,去年拍到2个无内的,可惜都被没收了………………内地之大无奇不有吧

男扮女裝進泳池更衣室偷窺 川男被行拘5天

四川綿陽江油市一名18歲魏姓男子疑為偷窺女性更衣,周一(14日)竟男扮女裝,潛入當地一個泳池的女更衣室,泳池職員發現後立即報警。目前魏男已被公安機關處以行政拘留5天。

事發於當日約下午5時,泳池一名男職員表示,當時他發現一名「女子」行為怪異,多次出入女更衣室但從未下水游泳,他和其他同事遂跟隨該「女子」到女更衣室門口。等待所有人換好衣服後,他們便進入更衣室,最終發現該「女子」戴着假髮,像是一名男子。

「我就問他,你是男的嗎?」該職員續指,對方回答他「是」,但沒有說明為甚麼要這樣做,於是立即報警。警方接報後趕到現場,將男子傳喚到派出所進一步調查。經調查核實,涉事的18歲魏姓男子落網後對違法事實供認不諱。

江油市公安局工作人員稱,警方根據《治安管理處罰法》第42條有關「偷窺、偷拍、竊聽、散布他人隱私」的相關規定,對魏男處以行政拘留5天。由於魏男是一名在校學生,其他詳細相關情況不便透露。

加油,忘記了吧

長沙灣王子 發表於 2017-4-9 22:11
回復 hscccc #89 的帖子

條麻甩佬厚多士唔死冇撚用

我自己其實都比人拉過,而家守緊感化令
但我覺得係香港好多道德撚 一邊告發人地偷拍,一邊返屋企上141 睇走光相
我以後唔會再拍,但如果我有機會見到前面有人走光,當然會 "大飽眼福"。

你可以話我blame the victim, 但你地諗下,女仔著條咁短嘅裙係為咗乜?為左比人睇囉!當然我唔鼓勵大家去影,唔想在座有人步我後塵

8_mile_road 發表於 2017-10-8 20:59
我自己其實都比人拉過,而家守緊感化令
但我覺得係香港好多道德撚 一邊告發人地偷拍,一邊返屋企上141  ...

師兄講得好啱,好似D女著短褲仔咁!pat pat 露出一半,唔通真係咁熱佢哋都係想吸引人睇!

hscccc 發表於 2017-10-13 13:24
師兄講得好啱,好似D女著短褲仔咁!pat pat 露出一半,唔通真係咁熱佢哋都係想吸引人睇!

鬼叫香港女權主義過大咩!
香港目前好多法律都係偏幫女性, 但係冇考慮女性本身係香港已經佔盡好多優勢