請畀意見

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問各位師兄,你哋訂近夜場D酒店,通常係直接響酒店嗰website,訂經香港DAgent,訂。或walkin,邊樣低D。請畀意見。

回復 hungyiu #1 的帖子

我會經過泰國某啲集團 website 去訂 有啲會便宜過啲乜乜 dot.come

如果其他 我就會用番啲乜乜 dot.come 訂 但我會揀啲入住時先比錢 因為方便我改期或發現到有更優惠嘅酒店而更改

walk in 無理由會便宜過預訂 但有人真系咁講 唔知真定假
回復 hungyiu #3 的帖子

即系好似 sawasdee-hotels / aspira hotelsand resorts /salil hotel 等等

其實仲有好多嘅 慢慢就搵到
師兄幾時出征呀
酒店自己嘅網同dot com啲網都會用,但會選入住先出錢,日日check住,有平都可以cancel!
cola1 發表於 2016-8-23 13:07
師兄幾時出征呀

11, 主打斬妖除魔,師兄有無性趣
回復 hungyiu #7 的帖子

你指9月11號定11月先
回復 arachnidan #6 的帖子

哈哈 同我一樣 訂左之後 日日 MON 住其他酒店 睇下有無其他 special
cola1 發表於 2016-8-23 14:21
回復 arachnidan #6 的帖子

哈哈 同我一樣 訂左之後 日日 MON 住其他酒店 睇下有無其他 special

精明嘅消費態度嘛,唔好蝕比酒店!
walk in 一定最貴~
Booking.com/ agoda/ hotel.com 都可以參考下~
有時D專做泰國的旅行社都會有旬野
宜家有D APP可以比較價錢嘅
cola1 發表於 2016-8-23 14:19
回復 hungyiu #7 的帖子

你指9月11號定11月先

11月
回復 hungyiu #13 的帖子

好丫 到時睇下啱唔啱時間
我一向,walkin到左酒店,然后座大堂先用手机纲上订,
我发觉一有些酒店,零晨订明天会平,
有些就早上10-11会因房量会变特價,
不过我一专一找cheap hotel $200-350
点解我咁迟订,
因为我永远吾知我明天係边度玩。留边度。。。
回復 cola1 #2 的帖子

師兄,乜agoda,Zuji trivago或hotels. ComD可以吾俾錢住的嗎? 要點先可以架?

回復 Mr.TT #16 的帖子

sorry, 我講系 booking 同酒店 dot com

佢會註明 入住時付款
cola1 發表於 2016-8-23 12:15
回復 hungyiu #1 的帖子

我會經過泰國某啲集團 website 去訂 有啲會便宜過啲乜乜 dot.come

對的,WALK IN 一定係最貴

除非撞ARM D 酒店有LATE CHECK IN HALF PRICE
回復 sexslacker #18 的帖子

我就無咁嘅運呀
cola1 發表於 2016-8-23 21:56
回復 sexslacker #18 的帖子

我就無咁嘅運呀

有你都吾摶啦

夜馬馬BKK酒店又吾係貴

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-16 20:03