[中國內地] [hlau] Q0130- 超白滑粉靚女似楊冪超好食

簽到
名稱: Q0130
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A39121-尖沙咀-美少女-Q0130.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Q0130

Danny,KM,牛,幾個師兄番食勁贊,一于去!Q係我飯堂之一,準時上房,管理好,贊!

Q0130,彤彤,廣東惠州人識講廣東話但我同佢講普通話,22歲,皮膚白滑粉似北方人,樣子似楊冪我覺得好靚,高163左右唔肥唔瘦,幼手幼美腿,大C真波粉的,妹妹一般長夠窄自然水好好插。

一入去見女女鬼火咁靚著低胸裙,問我可以嗎當然可以啦,買咗朱古力比女女,佢好開心大家攬住係咁咀,大車同愛撫,攪到我硬咗,一大輪之後,幫我除衫,我枝棍已經彈起,女女對波好正揸下先,我錫下女女耳仔頸女女好敏感,之後拖住女女棍貼住女女滑身去沖涼,好細心洗,互相愛撫互卒身大車一輪,互卒棍同妹妹,之後再用波BM夾我棍超舒服,女女水消,有深喉好有啜力吹到雪雪聲,超正!怕吹爆停咗女女,女女跪低用毛巾幫我抹身,好貼心溫柔。

出去先企係度攬同坦克車,個身好滑好粉,我錫啜女女面頸由上至下,食奶啜上至下身,女女跪地吹我,吹工S級有深喉,我捉住女女頭係咁吹超硬,又揸下波,超正!上床女女catbath我,奶奶頭一路落至大肶,又用蘭花手套弄我,超爽!我手係咁遊走女女全身,再吹又深喉成枝呑好耐,想爆咁滯,停下坦克車,頂唔順上003膠,女上,鮑夠窄又熱超舒服,女女㩒住我騎,一路騎一路申淫,又M腳騎我好落力,追坦克車我,我玩佢幼腰波波同囉囉,我又抱住由下至上插,舒服到爆!到床角抱住un ,女身超滑波壓身超正,女女單身套我頸勁騎,我係咁揸波,女又係咁磨我,真怕甩套好彩冇,轉狗仔,女女超好推,我捉住腰同股係咁推,爽到爆!女女叫哂我下下推到入哂差D頂唔順,即轉男上撲住女女坦克車插,我奶錫下耳仔頸,女女好敏感怕㾗,再M腳揸住女女腳插,對手不斷遊走滑身又揸波,腳上膊單雙邊交义腳錫奶腳插,女女對腿幾正我又錫又啜又奶,腳上膊打椿,插咗好耐,女女叫得好利害好享受咁。再M腳插,再僕住坦克車插,插上天咁滯頂唔順,女女勁叫好享受,想再插耐D已經爆發,射得超爽,超滿足。再插多幾下坦克車先拉細佬出黎,我再錫下女女面同身,冇哂力,清潔後女女同我按幾下,又頭訓我胸同我傾計,SGFF,講咗好多私人野先拖住去沖涼。

沖涼後影咗雙人相,女女話唔想公開相所以唔影單人相啦,抄牌,傾一輪之後又自動脷車我,攬攬錫錫先走人。

總結:女女相頭靚似楊冪 ,SGFF for me,個身白滑粉,大C真波令我要奶錫興奮到爆,對我有自動坦克車有脷,有水消有波夾棍,catbath 吹工上級有深喉,窄鮑多水好好插,做愛自然男女朋友咁,一定要番食BOC,極力推薦!
Thank you for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

nice report.

many thanks for your report, made me wanna come out from retirement

好索好想食

多謝師兄報告! 好詳細好精彩!
呢個真係值得試下

多謝師兄分享

最喜歡可以頂入啲的囡囡

多謝分享

Nice report.

congrats on boc brother