Minako~頂級好服務, 可愛又有點淫, 超正身材

名稱: Minako
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A37592-尖沙咀-兼職女郎-Minako.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_0600.JPG * U- J6 r  G. [* H) m6 m  I, I4 \" |
我就本住試下女女嘅心態去玩玩,因睇相都幾得下。
& z- j9 ~, k1 n4 X5 ^( X; k囡囡 一早ready 好等我,agent 一call,我就即上房,上到去見真人果然係得woo,後生可愛,幾靚女,又大波,皮膚白滑有光澤,我好心急咁咀下先,玩下對波,見我咁心急,囡囡仲好配合,值得讚..' H9 a$ h' V+ _0 q: P( J7 e
一齊去冲涼,全程揸住佢對波,滑滑好好feel,過程中有水蕭同 BM,技術都幾好。
3 Q. g( q1 M0 _: _乾身上床,囡囡例牌用條俐奶我全身,一到小弟嗰度就係咁打轉,吹功唔錯,. 3 i8 y- X. F$ ?- V( F7 l7 }
吹到夠就叫囡囡停,我一手抱住囡囡係咁錫 lin,試考牌,再錫波波,囡囡話頂唔住,話好想要,我就順吓佢意,估唔到一野就 sin 左入去,囡囡原來已經起哂水。先嚟個坐蓮,好好 feel,跟住男上,M 字腳,上膊,係咁插,係咁頂到最入,囡囡真反應出哂嚟,好大水聲。最後換個狗仔,推左幾十吓就爆哂出嚟。
0 W5 Y1 k" Y$ _2 o( e4 {$ O
身材FIT到漏..
个身材已经抵食了
身形幾好!!
very nice figure thanks for sharing
身材勁正
我想問呢…: l' f3 l+ Q% Z* v
呢個囡囡好似唔洗call㗎喎?
1 M" ]" S5 S# _0 ^. L: B接上去就得; K) K! m, e0 H, Q/ ^- N: Z5 d
果句agent一call" b9 I: ]) `, y1 u( m
唔係好明

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 01:23