[賽後報告] Fei Fei環保吹簫,吹技不容忽視!全套一條龍服務,仲有性玩具玩,頂癮

簽到
名稱: Fei Fei
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A28346-深水埗-一樓一-FeiFei.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見到師兄話Fei Fei吹蕭最厲害,即刻打電話去約佢,見Fei Fei好靚女,臉尖尖,瓜子臉,長秀髮,線條玲瓏浮凸,非常誘人,白滑身材,入閘後主動幫我除衫沖涼,邊除邊電我,明亮眼睛,水汪汪好容易來電,服侍沖涼,有真波bm,水蕭全程系望住我黎吹,挑逗既眼神有女友feel~!上床玩,又係揸波又係巢西佢都無格手,仲好好配合,跟住咬我耳仔,然後啜lin,用指甲掃我全身,痕得來又舒服,又自動自覺做毒龍,再AV式高級環保吹,摩打脷打圈龜頭,連續重覆做十幾下,真係好爽,上袋到戲玉時間,男上,一插落去,反應好大,嚇嚇都插到好入好深,佢叫聲愈黎愈大,原來佢有感覺,同我講佢就嚟高潮,轉狗仔,美股左搖右擺,賞心悅目,激昂嘅抽推而將自然水緊急排放,唔止瘋狂大叫,且全身係咁抽搐,經過攻擊和反攻,我交出精兵俾佢,事後沖個靚涼埋單走人
回復 alaia #1 的帖子

囡囡样嗦骚勁足身材屬A+级女優级別,外点已令人血脉偾张再加上星级大使般的熱情待客态度,全然是极品级的男仕滋润恩物,若不立馬提槍赴会的話,豈对得起版主一遍无私的给力用心哈
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
多謝師兄分享
nice service.
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
好吸引人
多謝師兄分享精彩報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:03