[賽後報告] 玥玥,年輕貌美,談吐優雅大方,feel到佢超凡脫俗,絕對系男人恩愛嘅寵物

簽到
名稱: 玥玥
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A24142-觀塘-樓上骨-玥玥.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟睇中玥玥,年輕貌美,笑起黎嚟微絲細眼,好似識放電咁,白滑大波,MODEL身材,有長腿,玲瓏曲線好惹火,談吐優雅大方,feel到佢超凡脫俗,絕對系男人恩愛嘅寵物,洗白白非常細心,全身洗一d都唔馬虎,洗得乾乾淨淨,幫我大波BM,最後夾實條腸來磨一輪,好sweet既感覺,令我不斷強化小弟!抹乾身上床,先幫我全身穴位按,力度由輕到重,推油亦很棒,又夠細心,過程好健談,服務態度又認真,隻手就一路捽lin一路擔住細佬幫我吹,仲要一路吹一路對眼望實我,感覺真係無上咁大男人,叫停換套埋牙,先黎男上位置,我大大力拮佢大大聲叫,好快水到渠成,條野深入淺出,男女都好有感覺,爽到佢淫聲大叫,話我條野好溫暖,不停換位黎屌,佢好好配合,再換標準體位黎個最後沖刺,極快turbo插爆,爽撚到爆,事後沖身,傾多陣計就比家+tips,好滿意離開。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
nice report.
fit and slim body

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 11:56