[賽後報告] 屌後花園嘅皇后~~金莎,屎眼緊窄小,好有緊緻感覺,夠淫夠姣,多水多汁好砌得

簽到
名稱: 金莎
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/13874-荃灣-一樓一-金莎.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

咁岩係荃灣做完野,鳩又痕,一心只想搵金莎解決鳩痕,約好時間免得摸門釘,入到去先黎個熱情擁抱,渣渣摸摸一輪再幫我除衫,夠哂主動,拖手仔入去沖涼,有大波BM,前磨後磨,同我水中蕭,含住9頭上下咁抽插,速度適中,仲有超級舌功爽到我暈曬大浪,返上床就攬埋佢溫馨一番,邊摣波邊掃佢妹妹仔,爽到佢發曬咁騎住我上下瘋狂奶錫,奶曬我全身敏感部位,釋放所有疲勞,血脈沸騰,環保口技好掂,由龜頭錫落袋袋,一深一濺又快又慢,錫到吱吱聲,細佬變鋼炮,玩埋69,馬上同我上鎗袋,女上時佢成個人趴落我個身上面慢慢鬱,再拉我起身對UN,表現好主動,叫聲自然,揸鳩入佢後花園,吊屎眼,緊窄而容易到頂,壓迫感甚是強烈,來回抽插幾十下,示意佢環保吹,好快我就將所有精液全部射曬入佢個口,有事後浴,吹下水放低家用走人。
回復 kugek #1 的帖子

囡囡样嗦骚勁足身材屬A+级女優级別,外点已令人血脉偾张再加上星级大使般的熱情待客态度,全然是极品级的男仕滋润恩物,若不立馬提槍赴会的話,豈对得起版主一遍无私的给力用心哈
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
多謝師兄分享
nice body.
多謝師兄分享
睇見血脈沸騰
多謝師兄分享
多謝詳細報告
So good, thx for your sharing.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 11:22