[賽後報告] 環保口爆38G巨乳[貝貝],爆能到佢七彩,一幅含精咀,極具官能刺激,有莞式一條龍服務之餘仲開放後花園俾你屌,真正第一次後欄開苞,真係抵屌!

簽到
名稱: 貝貝
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A37231-觀塘-樓上骨-貝貝.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

環保口爆38G巨乳[貝貝],爆能到佢七彩,一幅含精咀,極具官能刺激,有莞式一條龍服務之餘仲開放後花園俾你屌,真正第一次後欄開苞,真係抵屌!入閘見到迷人既身材,重點係對導彈,波大圓羅,起伏有致,肌膚晶瑩剔透,服務用心投入夠激情,我hold波黎佢搓鳩,搞到慾火焚身,考返個車牌,車住除衫,洗浴有莞式BM,36D pink lin大波做bm簡直一流享受,推到我暈陀陀,夾腸係一流技術,冰水水中簫,最正就係一路吹一路望下你,奶埋底線,含棍邊,口技真係超卓,細佬硬到露出青筋,上床,鬼咁主動錫我lin lin,一路奶落去,奶到我下半身,開頭用條利玩我龜頭,莞式招呼,條舌超勁,環保吹過癮,出埋冰火,仲有殺手鐧絕招,搞到我永遠企係臨界邊緣呀~真係爽撚到癡撚線,ML好鬼多水,feel到佢下面好窄,姿勢任轉,大大話話都轉4、5個插姿,佢興奮到捉實我雙手,俾佢挑逗到要插深D,呻吟不斷,個樣好肉緊又好享受。玩狗仔插後欄,靚羅超有彈力,我出盡全力拮到啪啪聲,叫床嗌到拆天,我忍唔住環保口爆將D精液悉數交俾佢,爽到無朋友,再次服侍沖涼,咁好服務下次實會番食!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

nice service.

多謝師兄分享

似乎幾大件咁