包車問題

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟睇左好多 post 同埋都問左其他師兄 不過冇人回應..
請問各位有冇曼谷機場包車接送芭提雅資料呢? 方便既話話聲小弟知 唔該晒!
回復 secretwing #1 的帖子

你 don mueang airport 定系  suvarnabhumi airport?

如果唔趕 又唔系人多 可以系 suvarnabhumi airport  選擇 "bell service"  http://www.belltravelservice.com/

包車的話 你預1000b-1200b 左右 上網就 search 好好私人包車服務 (俗稱白牌)  當然 有牌承運嘅公司當然安全穩陣 但相對價錢會貴 呢啲就自己衡量啦
回復 cola1 #2 的帖子

多謝師兄先 不過我用好好私人包車去 search 搵唔到..?會唔會有其他 keywords?
回復 secretwing #3 的帖子

你打啲 "suvarnabhumi airport" "rent car" "to pattaya" 就會搵到啲

PT Taxi
4人車
机埸去芭提雅,1000bath
芭提雅去機場,900bath
Booking
[email protected]

泰國接送,包車价sep~oct
(旅行社牌照號:352844)/所有車量均有當地持牌旅行社接待,非一般私人白牌,更備有當地廣東話/國語/英語hotline,機埸24小時專人接机;
備有40座旅遊巴歡迎查詢
曼谷新機埸(bkk)-市中心 -5坐$198
曼谷新機埸(bkk)-市中心 -9坐$260
曼谷新機埸(bkk)-市中心 -14坐$290
曼谷舊機埸(dmk)-市中心 -5坐$215
曼谷舊機場(dmk)-市中心 -9坐$265
曼谷舊機埸(dmk)-市中心 -14坐$310
曼谷機場接駁bkk-dmk -9坐$265
曼谷新機埸(bkk) -芭堤雅 -5坐$395
曼谷新機場(bkk)-芭提雅 -9坐$520
曼谷新機埸(bkk)-芭提雅 -14坐$590
曼谷舊機埸(dmk)-芭堤雅 -5坐$440
曼谷舊機場(dmk)-芭堤雅 -9坐$560
曼谷舊機埸(dmk)-芭堤雅 -14坐$650
曼谷市中心-芭堤雅 -5坐$440
曼谷市中心-芭提雅 -9坐$560
曼谷市中心-芭提雅 -14坐$650
曼谷-華欣 -5坐$630
曼谷-華欣 -9坐$695
曼谷-華欣 -14坐$780
@送pranburi 區加$80
曼谷-羅勇 -5坐$680
曼谷-羅勇 -9坐$770
曼谷-羅勇 -14坐$790
曼谷-沙美島碼頭 -5坐$760
曼谷-沙美島碼頭 -14坐$950
曼谷市內包車4小時 -14坐$440
曼谷市內包車10小時 -14坐$950
蘇梅島機埸-洒店 -9/14坐$195起
布吉機埸-酒店 -5坐$150起
布吉機埸-酒店 -9坐$200起
芭堤雅一天包車套装 -9坐$900起
曼谷一天包車套装 -9坐$800起
*條款
1/接送機時間為晚上20:00-早上08:00,附加费hkd60
2/ 5人車最多限3位,9人車最多限6位,14人車最多10位
3/ 14坐接机如乘客人數達10位,每台車補$110泰國

www.facebook.com/TRENDSHOLIDAY

回復 軒轅驚天訣 #6 的帖子

唔好意思 請問啲單價系唔系港幣? 謝謝師兄
回復 cola1 #7 的帖子

Good questions,  以上價位似乎太平。too good to be true.  我六月包七人的士去 Pty, 1400b.
回復 austinpower #8 的帖子

都系想問清楚
回復 austinpower #8 的帖子

請問師兄有無電話號碼或聯絡方法.謝謝

回復 Long68Long #10 的帖子

佢 fb 有寫

回復 Long68Long #10 的帖子

Please check pm.
cola1 發表於 2016-8-24 22:45
回復 軒轅驚天訣 #6 的帖子

唔好意思 請問啲單價系唔系港幣? 謝謝師兄

梗係港幣啦,唔通泰幣咩
回復 軒轅驚天訣 #13 的帖子

收到 謝謝師兄解釋

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:29