[正宗桑拿] 月光城#85,90度足鐘足秒正骨服務系人妻推油高超技藝

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次為各位CHING分享一個有所不同既報告,因為出唔出呢個報告都掙扎左一陣,因為今次推介既唔係45度,而係垂直90度正正正骨人妻,佢賣點絕對係服務行先,推油技術比超級大正骨場有過之而無不及,做完之後簡直死去活來重生一樣,一於為不同嗜好既CHING推介啦。

PART1
囡囡入到黎,唔肥但豐滿,一睇就知係人妻老師類型,我打完招呼就趴低任人妻魚肉喇,人妻好醒目,即係幫我先大解放,然後就坐上黎做服務,立即表高超按摩技術,力度大卻又洽到好處,穴位異常精準,細緻到手指頭按到去腳指尾都照顧周到,我全程死魚咁享受,係舒服到死魚咁先啱。

PART2
估唔到仲有最精彩既PART2,按按下人妻出去拎個熱包入黎,放係背脊好爽下,好似所有肌膚疲勞都蒸發晒咁,淨係舒服兩個字都唔夠形容地咁正。唔好以為咁就完,原來90度都有反身推前面,又係由頭推到腳指尾,突然間鐘聲響起,我都意猶未盡架,人妻竟然完全冇停手意圖,繼續慢慢推到完晒成個程序,抵讚啦!完事後佢仲say sorry話唔好意思呀,佢推油比較慢所以超時,嘩!你補時仲多過世界杯,我賺凸有餘啦!超讚!
唔錯thanks for sharing info.一向都支持90°,45°也支持
回復 人一一 #1 的帖子

師兄比左幾多Tips呀?
多謝師兄分享
師兄推油是什麼式(韓式/日式)?
多謝師兄分享
回復 cznecro #7 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享!聽聞呢個月光城已經有一段時間,有機會真係去一去
呢個場就.....嗯嗯....睇過咁多廣告貼....丫...報告先啱....都同我幾次親身經歷唔同....睇完就算罷啦...
gn747615 發表於 2016-8-31 17:19
呢個場就.....嗯嗯....睇過咁多廣告貼....丫...報告先啱....都同我幾次親身經歷唔同....睇完就算罷啦...

對個場d硬件0形容
令人懷疑
very perfect
gn747615 發表於 2016-8-31 17:19

小弟一樣...就係之前睇左幾個廣告... sorry ... 係報告.. 跟住去左幾次.. 而家...... 只能講一句... 口粄場唔撚掂.... 呢個場只有更差... 可以不去...
回復 人一一 #1 的帖子

Thank you Ching for sharing.
playsboy 發表於 2016-8-31 20:49
對個場d硬件0形容
令人懷疑

所以我話當故仔睇過就算
多謝ching報告
很好的正骨包膠...
正骨都有part2?
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:04