水療SPA玩法一問 好像做了水魚

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位CHING好!
小弟從141開始一樓一,酒店女也略玩一二, 近年流行樓上SPA 各水療收費很好奇,但不懂玩法,
就最近去了尖咀某一間樓上SPA 看了141廣告就打電話預約上樓,入門後介紹了囡囡入房,然後開始做一般按摩流程,有浸浴(但囡囡沒入來按頸那些只是在外等待)出來按全身,推油,功夫先不說,之後開始起機小弟上前抽水囡囡沒反抗,但要求解甲囡囡要求加貼士,由於小弟未懂行情 先問小費多少 
重點來了(囡囡說一般SPA 1小時300,如要求解甲及進一步摸摸要500, SPY我選了100分鐘是500 那最後賣單給1000) 最後才知道SPY多少分鐘多少收費,囡囡小費另計,問題是我只是起機囡囡脫上衣給我抽抽水要500多....不是做埋,心想1000都幾貴 玩莞式酒店女也得了....
有CHING給些意見嗎? 這算正常 還是被耍了, 如果是我也不想搵SPA了,一樓一更實在.
(如有特別提示請私密我,謝謝!)
回復 darkfollower #1 的帖子

講真,如果解甲要收錢,一定唔會去第二次。按加解果要成千銀,玩樓上骨,開埋大都有找啦!
其實SPA大致收費都係咁計
60-90分鐘, 小費通常200-300
SPA就通常100-120分鐘, 小費就500左右
解甲會唔會另加錢,發覺係睇個別囡囡, 同一間試過有囡囡話要加多100, 另一囡囡就唔洗
回復 nelsonyiu #2 的帖子

真係無第二次, 酒店女都大把選擇了=.=
回復 chanbob #3 的帖子

多謝CHING指教, 另外想問nuru massage收費又如何呢? 面數寫1000 要另給小費嗎?
謝謝解答
回復 darkfollower #5 的帖子

咁就間間唔同, 上去前問清楚好D
回復 darkfollower #5 的帖子

去過一次nunu,收1000+500開大!
回復 chanbob #6 的帖子

除非係熟客,否則事前問價,通常唔答,點知你係咪放蛇
回復 foureyelo #8 的帖子

就係唔熟 但廣告太多間 又想試下新野, 入左房先知太遲 唔想又中伏
回復 darkfollower #9 的帖子

咁跌錢就無可避免的了
回復 chanbob #10 的帖子

c hing
Usually i go to spa
60min tip200
90 min  tip 300

too sepensive la
yes
一樓一更實在
回復 on99jet #11 的帖子

單輛價錢141當然平D, 經濟D
但SPA相對講私隱度高D, 環境企理D,
其實就各有好處
回復 chanbob #12 的帖子

CHING中肯,  1樓1係平 但想食好野又要洗樓又要等 成個傻佬咁上上落落,有時想睇多幾條女揀吓 但又要同人爭 囡囡開緊工又襟唔到鐘, 咁樣搵食都幾累吓,
試過幾次行到個人身水身汗 又倦地方又臭 唔想等結果求其搵間入(開門望兩眼就入左閘),睇真D先知中招 唔係自己想要的 咁又唔見錢
回復 darkfollower #1 的帖子

ching 我都去了樓上spa 多年,現在一個月都去3-4次,有問題pm我問
Spa 都係搵笨柒多 賺你一次錢無下次梗係賺到盡 跟住打手又出來😏

淨計TST都咁多間 睇AD間間都話新手陀地又後生點正點玩都得 都知打手多
回復 darkfollower #16 的帖子

老實講有身份證唔代表土炮出生=.=

tst 真係好多間樓上spa, 其實係咪真係咁好生意
peterlove 發表於 2016-9-20 11:52

tst 真係好多間樓上spa, 其實係咪真係咁好生意

咁好搵 怪唔知香港D後生女唔駛做 各行各業都搵食囉,條女做下PART TIME就搵到幾餐
回復 foureyelo #8 的帖子

this guy knows his stuff

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 06:21