樓主: darkfollower

水療SPA玩法一問 好像做了水魚

thanks for sharing,,正常唔會咁貴,,收咁貴仲要無得開大就,,,,,,,去找酒店的更好吧
回復 qwe5556 #7 的帖子

ching請問可否介紹吓賓間?nuru正宗嗎?
是睇囡囡的~
返大陸好過啦,平禁多又係揾嗰啲女
未玩過SPA,學到嘢了
1k無得吊 no way
Usually i go to spa
60min tip300
90 min  tip 400
too sepensive la
回復 dada88 #29 的帖子

Thx for share, but pay for tip have special?
Spa 好多都係搵笨扮高級
我個fd忍唔到陀地做堆2200........
小费是抽水费吗?还是另计?
spa 服务收费 推油什么的其实不用选那么贵的?

SPA 进去问价 特别服务价 会不会出来买单的时候被骗???

我也在内地东北被骗过一次。狮子大开口 勒索的。
亲们 怎么处理如果遇到???
用手機回應 peterlove #14 的帖子

那間多陀地後生?價$如何?開大還是一機場?
就算番深圳情況都差不多吧!
不過質素都好高
經一事長一智
Spa我去過兩三次,個場係太子,名就唔開,個場好以新轉手裝修過,個場呢輪call我話好多新女到咗,我之前去就中女多,試咗spa唔記得90定120分鐘,開價6舊,女女入呢都可以身材唔錯,揼骨揼咗半個鐘到跟住推油,浸spa前問我部浸加1百好唔好,ok試吓,同條女一齊浸,個feel唔錯,浸後做磨沙,前後都有磨,跟住沖身,上反骨床入正題,全程光豬,上下路綠燈(之前浸spa已經係上下其手),完事結賬1叉嘢,即係6+1+3,覺得價錢可接受,因我唔係咁鐘情開大,以上係我今年2月中經歷,希望比到啲意見你。
想請教雙飛就分別比貼士女女,但房鐘錢係咪都要double上?謝謝
回復 smhung #37 的帖子

C兄咁玩1千都OK~ 如果囡囡夠放又全裸比上下其手~ 咁都玩得開心 我上次果件就係乜都無又無陪浸都要1K 條氣先唔順~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 01:53