核心的外圍x好久不見X紫荊Mico

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見到話Mico已經放完假諗住早兩日就去搵佢,點知full到要今日先約到,為左見Mico一面幾難都要約啦,我準時到達先入房沖涼先,無耐Mico就入黎啦,咁耐無見仲係拎住個袋仔,怕怕醜醜咁,鐘意Mico就係鐘意依樣野

開始先寒暄一番,放完假之後既mico 寧捨精神,話題仲比之前更多,mico同其他香港女仔真係唔同,細心d有愛心係依方面同之前既pinky好似為客去想用心去做,而且仲會有好多港式笑話,真係同核心內圍既女女,明顯不同

雖然放左一個月假,mico既按功都無走樣,我始終都認為mico係按得最好既陀地,尤其係推油,總覺得特別溫暖,不過mico比之前更八厭,推油期間不停係到玩我,等小原原址住瞓係到,好快我就頂唔順要轉身去感受Mico既溫柔

轉身之後我無急住去抽水,先望一望mico再摸一摸做係同之前一樣咁fit全走肥既身材都令我捨不得放手,mico慢慢開始服侍我,自從mico放假之後就再無一種溫柔令我感動,Mico一邊用手為小原原服務,一邊伏係我身上發出一點點聲音,mico既手勢越黎越好,九淺一深搞到我欲仙欲死,我都不甘示弱,攬實mico享受最後的溫柔

見最後做有時間,今日無需按頭,我只是想<看看你最近改變
 不再去說從前 只是寒喧 對你說一句
 只是說一句 好久不見>

回帖獎勵 +10 元錢

nice body.

回帖獎勵 +10 元錢

身材好fit,呢亭我喜歡,有機會要去試試,不過紫荆去過幾次,位置都幾吊腳!

回帖獎勵 +10 元錢

Thank you for sharing !

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄報告

回帖獎勵 +10 元錢

私家相正,mico我下星期就去搵你

回帖獎勵 +10 元錢

無得頂,正到無朋友

回帖獎勵 +10 元錢

多謝mico分享

回帖獎勵 +10 元錢

真係忍唔住要會一會佢

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄報告,真係忍唔住...

回帖獎勵 +10 元錢

Mico等我,我來也

回帖獎勵 +10 元錢

好耐無上過紫荊, 謝分享

回帖獎勵 +10 元錢

回復 藤原豆腐店 #1 的帖子

曾經見過,靚女!

回帖獎勵 +10 元錢

support sister

回帖獎勵 +10 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +10 元錢

好吸引!一定好正!下次一定要去試下!!

回帖獎勵 +10 元錢

搵日去試試先~

回帖獎勵 +10 元錢

回復 藤原豆腐店 #1 的帖子

Thank you for sharing !

回帖獎勵 +10 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +10 元錢

有聯絡方式嗎 Wechat pm

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:07