[東西、歐] 烏克蘭報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://141hongkong.com/thread-1686596-1-1.html
上面係我第一晚發生既野

第二晚
食完晚飯,周圍行下,都係係大街個到(下面圖藍色線個D位),之後有個馬夫聊我,話有女女睇,咁我最後都帶跟去。老實講,有D apartment既location係幾差下同好似好危險,個馬夫話,個d 對佢地local黎講好正常,唔係周圍都咁光猛,電費貴咁。最尾走左幾個場,本身第一間有個岩,但可惜比人book左。價錢有1300UAH and 2500UAH。其實我覺得d女都係差唔多。<-意思係兩個價錢D女既質素都係差唔多  
馬夫信任程度我覺得一般,佢話搵到一個客人既話,就收到100UAH,我最尾哂左佢4 5個鐘先搵到,因為有時間apartment唔得住,所以要等下,所以搞左咁耐

第三晚
好出奇地識左個烏克蘭女仔。都好出奇地個晚佢就同我出去左CLUB,間club我都幾肯定唔出名,但d 女仔都好熱情,起碼都做哂睇電視洛club既野,同埋我都無喇喇比個女仔拍我跟住同我講你好。最尾無帶女仔走,因為我都差唔多hangover,唔想番酒店俾人偷哂D野,始終人在外地,各位ching 小心為上

題外話:
出黎做個D女仔,我咁多個都好直接,所以ching唔會玩到asian既feel. 不過有樣好,所有野都清清楚楚,跟本上係一種交易
普通女仔,我覺得好熱情,都好直接。我同第三日識果個烏克蘭女仔FD傾左陣計,話佢地都好中意asian。連我洛club識一個男仔都咁講。唔至講,起碼我asian洛去,同d 女仔傾計都唔難
男仔:我見到有好有唔好。好個d會提你唔需要比咁多tips咁
的士大慨都係100UAH-150UAH左右,如果市區既話
住下面圖附近既好,好夜都仲好多人,同埋近好多clubs 同野食
如果揾餐廳,通常佢地既餐廳英文名會好細或者只會見到佢地既logo係到門到,所以ching 睇清楚d 唔好好似我咁,走左以為唔係再番黎,或者問下人,個到後生既人英文一定唔會話差,同我地香港後生既英文水平差唔多

額外資料(未試)
1. 個女仔FD話有條街好多女仔坐係到(下面紅色線個D位)未親身去過,只係佢指住個D街。D女仔會首先問你不如去飲下野呀,之後就問你sex唔sex咁,當然要俾錢,價錢唔清楚
2. 之前上網做既資料,d-lax and skybar d女一定靚,因為有face control,但80%都係搵食女。想洛CLUB識女又唔想俾錢既話,去d 小foreigner既club

有師兄問我會唔會番去
係一定會!烏克蘭周街都係靚女,我去到club都唔會話小,最小我都同過D靚既傾過計咁。但去左咁多日,都暫時未搵到D妓女好似係街同洛club咁正個D。你問我會唔會話難去識一個靚既女仔係烏克蘭,我會話一定唔難,D烏克蘭人對我地都好熱情。
下次我番去會去邊?
我會去d-lax或者sky bar 搵pick up girl. 或者去d 遠小小無foreigner 既地方去識番個女仔

Screen Shot 2016-09-04 at 10.36.13 PM.png
回復 pchan115 #1 的帖子

face control s very important, so where else?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 mkonefourone #3 的帖子

會,原因我update 左係我個post 到:)

回復 mkonefourone #3 的帖子

同埋差唔多我係指1300UAD同2500UAH既女質素差唔多

覆完你先見到呢個post,另外仲有間shooter kiev可以去吓,不過唔喺市中心

組團跪求!

應該上圖街拍美女啊

回復 snoopy #6 的帖子

下次會主要洛club

回復 XO你个O肺 #7 的帖子

應該11月頭再去幾日haha
影相麻麻,只可以講烏克蘭周圍都係靚女

謝師兄分享, 資料有用, 安全至上.

...FOC....?........

XO你个O肺 發表於 2016-9-6 03:06

組團跪求!

....希望多人組團!X2...!

回復 mkonefourone #11 的帖子

北京,土耳其,法兰克福

回復 pchan115 #10 的帖子

C-hing,  I will be available in November.

回復 mkonefourone #11 的帖子

我唔係係香港飛,如果香港飛可以係阿母師特丹或者巴黎轉機

回復 enjokousai #12 的帖子

係,講咩都好,最重要玩得安全,番到屋企

回復 snoopy #13 的帖子

FOC係?唔明LOL