[正宗桑拿] 褔田碧水雲天

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自己相熟技師最近轉工去咗呢間, 叫我去帮佢call 鈡, 有冇師兄去過, 收費貴嗎, 是否足鈡(120分鈡2個鈡)? 環境如何?

補充內容 (2016-9-14 01:10):
12樓有賽後報告!終止
C兄做得元老應該都好有經驗啦,
咁都驚貴
我估呢間唔會400元2粒鐘掛
回復 frankie1881 #2 的帖子

只係想預知呢間行情, 同個技師都线熟, 就算貴到4佰双鈡, 過幾日都會去帮親!
呢間點都好過水景,水方既
迫水有得幾貴,
中細場咪百零蚊雙鐘
同埋點解唔直接問個技師啫
回復 白仔神 #5 的帖子

对,既然相熟,点解吾问技師?
福田黎講呢間價錢算平
五百可以落楼?
直接問技師咪得囉!
Yes, 微信好方便
前幾日技師才正式上班, 咁就過去試場, 位置在水都酒店行過D, 但並不在大街口, 大門看来ㄧ般有D似著名平價骨場水上明珠, 有点舊, 冲凉房好大因為有個半個小型泳池咁大的浸浴池, 但相信因衛生原因, 眼看冇人去浸.

入到房間, 房舊而非大場本色, 我鈡意正規推油咁就揀咗日式, 90分鈡人仔168再要收加ㄧ, 本人一直帮親開尉蓝海岸120分鈡足鈡埸, 揼90分鈡有点唔夠喉, 重未到時間己響鈡, 只好加多個鈡即45分鈡, 按完睇錶三個鈡其實只得二個鈡頭零5分鈡, 都了解到好多場都會提早5分鈡響鈡, 呃咗10分鈡, 因係熟技師俾開小费50人仔ㄧ個鈡, 都照签.

埋单鈡錢加ㄧ連技師小费要4佰幾, 同我去開尉蓝比較就感到貴, 尉蓝我買𣏞惠咭, 鈡錢2個鈡加小费都係二佰頭, 多5分鈡就要俾多ㄧ倍價錢
個場裝修舊(算好過尉蓝), 服務員招乎ㄧ般, 硬件冇驚喜, 如無相熟技師, 咁既價錢唔會考慮多来!

回復 毛明 #13 的帖子

當日埋单410人仔, 有邪骨, 另ㄧ班年青点技師按的
我覺得大堂好迫,多C9,所以部冇去啦
有邪野玩,但女質素低
回復 anish #12 的帖子

感謝師兄的分享
感謝師兄的分享
感謝師兄的分享
回復 anish #12 的帖子

Thx for your sharing!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:51