[佐敦/尖沙咀] 男人快活天地《快活谷Spa》,廿歲新女安琪,清純可愛靚女,鄰家女孩feel,真係好鬼正

簽到
名稱: 快活谷
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43066-尖沙咀-足浴保健-快活谷.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

做男人要快活,一定要去快活谷,主持年介紹新女安琪,芳齡廿歲,一見到安琪有種鄰家女孩的感覺,清純可愛,有樣有身材。

Part1方面- 有後生靚女幫我按摩,諗下到都心郁郁啦,安琪dup得算唔錯......力度夠及穴位準,而且有耐性,唔偷懶,推油力度同樣足,一樣咁舒服,全身都有照顧,推埋手腳位,話我手多多,隻手特別容易累,全身上下推得無微不至。

Part2方面- 後生女玩得零舍有投契,服務和態度都令人滿意,各方面配合得宜,加上聲音導航,佢搞到都出左好多分泌,真係好鬼舒服,值得返食。
清純可愛
回復 onput #1 的帖子

thank you for report & photos
多謝師兄分享
好似幾得,  多謝報料
多謝報告
very nice figure thanks for sharing
   Not bad
回復 onput #1 的帖子

謝謝 Ching 分享~~~
睇洛條女都幾後生
多謝師兄分享
唔錯唔錯~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄專業推介

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:46