人月兩圓在東A

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

八月十五是中秋,單身寡仔的我,梗係要搵吓節目。今次選擇了再會東A。

第二次去,沒有了第一次的新鮮和震憾,但還是頗盡興的(因為有貴妃浴嘛)。今次我受不了誘惑,在遊戲和貴妃浴時都有玩環保吹。雖然有CHING話吹得好求其,但我就覺得很爽了。

六時就到碼頭,但一小時內的所有「後補」皆爆滿 ,唯有等到七時、即船票上指定時間才上船。

到步後已是八時多,沖涼有侍浴(幫你搽吓梘液果隻)。囡囡係九仔,應該是全晚其中一個最靚的。

之後入「主休息室」,本來期待著見番上次批師傅工女孩,但一個都冇返!
咁我就搵個新師傅按了PART手,按得唔算好。另有老餅師傅摟按腳,但老女人我冇性趣、拒絕了。之後就一邊食三文治同飲湯;一邊等玩遊戲。

到九時多,遊戲開始了。又係護士裝。都係先坐喺旁邊、然後瞓過嚟攬吓、玩吓我LIN頭、玩吓弟弟等。最後到團吹。我見囡囡都是含著潄口液去做,應該有消毒作用吧。所以今次我也試試。雖然得幾吓,但感覺依然係幾爽。

之後係揀女。今次批女既質素……。尤其是外國組、更可以恐怖來形容 。呢個ROUND 的估計食用率得10%,我即時舉手選了上次和我做貴妃浴的二妹(今次係八號)。另外兩個相頭較好的也很快被選了、包括求先和我侍浴的九仔。感覺呢個ROUND 好多CHING都揀唔到女。

本來我唔想揀AV主題,但二妹不斷游說我玩SM,咁我就免為其難、加咗四百幾蚊試一次。其實都係滴吓臘(係滴我),和玩吓震蛋(係震我)、另囡囡會著住短絲襪同我做,其實都冇乜特別。

二妹之後就含水舔我背面和正面,then 環保吹,之後就上套策騎了。例牌我好快就射(年紀大、機器壞嘛)。 之後我就玩吓二妹副靚波,但佢怕痕,唔係好俾錫。然後又攬住一齊瞓…;我想用手試吓搞佢下面,但又嗌痕、唔俾搞。

感覺二妹係比較錫身之人,不過就肯玩吓咀對咀,算係好過冇。
之後我又渣吓佢對靚波…,然後好快又夠鐘了。

落咗樓,入了「副休息室」。今晚成班師傅工都係扒多。
我見到一個較後生的,馬上指佢過嚟。越南妹先同我做肩頸(頭枕在她波波),跟住就入房玩大脾筋。

玩大脾筋、我俾越女撳到扯行哂,但按J力道極輕柔,例牌出唔到。
但今次我想加鐘,試吓越女的手勢。但我開出條件、係要越女解開兩粒衫鈕俾我玩波。佢應承。

咁我一路玩波,一邊享受著她的溫柔起機,好順利出到第二次嘢。

時間已是午夜十二點左右、跟住返番「主休息室」食嘢,一食完又係玩GAME時候,今次主題係空姐。 過程都係差唔多,我又享受了一次團吹,都係覺得幾爽。

第二個ROUND質素好似好番少少,多咗CHING揀到女…。

之後我要求玩貴妃浴,經理帶我到水池區。但區內幾條女我都冇乜心水。咁經理又帶多幾條嚟俾我揀,我終於揀咗個15號。

水池內已有CHING玩緊,我同囡囡就JOIN埋佢。上次我已經覺得貴妃浴好好玩,點知今次仲正!因為15號係箇中既高手!!

雖然不是巨乳,但她好擅長玩乳交,而且夾得好穩,令我好有快感。跟住轉身玩後面仲厲害,囡囡以股罅幫我夾J磨,有好強勁既出火FEEL。已出咗兩次的我仍然有想再出既感覺!技巧真係好Q勁。

既然我都破咗戒,我唔介意再俾埋15仔幫我做環吹。15仔會同我o賴埋蛋蛋,又錫我大腿內側,跟住先再吹,都係好爽!

例牌我又係覺得「貴妃浴」係全晚最好玩的。床上的我、不會太硬…,但每次玩貴妃浴就扯行哂旗 。證明我係好很興奮、亦係最LIKE呢個項目。

最後15仔問我上唔上房?我Say No 佢都冇黑面。抵贊。不過,我唔排除下次玩完貴妃浴後、會有梅開二度的可能,因為實在太high了。

之後,又入副休息室做了個按大腿,今次都係按得麻麻。之後再食啲嘢就上睡眠區瞓覺了。

因為「生保床」,朝早七時半就起床食早餐,然後埋單走人。今次玩了AV主題、大脾筋加鐘、及額外一個師傅工,要補千一蚊多啲。總數使了三千七百幾左右。

補充:我查詢過K房玩法。假設冇買套票,K房PACKAGE係三千元左右,包兩小時及半打啤酒。如果有買套票,就可買囡囡檯鐘及一小時的房錢。大概加一千元左右。但因為驚飲酒之後床上會更唔惦,又怕同囡囡冇話題,所以就冇揀到K房既玩法了。

(全文完)
月圓人圓口水甜 人在澳門最優閒
回覆 讚好 不讚 使用道具

唔通係前排比人掃左場?所以囡囡同師父質數下降左?

回復 cyberkencyber #1 的帖子

師兄,厲害!恭喜玩到好耶!

The girls' quality is not as good as last time, because this time is a major Chinese festival and last time was a normal weekday (Thu). The top quality girls are normally off on major seasons.

PS. From experiences, I myself always avoid major seasons like New Year, Lunar New Year, Christmas, and Mid-Autumn Festival ...

我反而非常享受大煺根,可惜第二次去那師傅放假,下次一定取wc

請問東A也有av主題嗎?

佢哋有本AV主題Menu,同囡囡上房前一定會問你玩唔玩。除了SM、還有海關、教師及另外兩款…。我覺得囡囡會有錢分,所以一定會積極遊說你玩。(囡囡會在服裝上配合,及會有些小道具、但應該冇主題房)
但今次我覺得佢哋係玩得好求其、好HEA;俾果四百幾蚊係完全唔值囉!

恭喜玩到好耶!

有玩到 就是爽! 人生自古誰無死 莫使XX空對月

回復 cyberkencyber #8 的帖子

哈哈,好,有空可以去試試,東A是在華都酒店吧?

恭喜師兄成功同美乳二妹重聚!
大脾筋&貴妃浴都玩得開心!

請問貴妃浴要加錢嗎? 加幾多呀?

恭喜師兄 盡興而歸

after reading Ching report I think I try bathing service in upcoming visit, since before I dare not to try as scare be seen by other people

super2006 發表於 2016-9-17 23:57
The girls' quality is not as good as last time, because this time is a major Chinese festival and la ...

傳統節日影響較大,除了Super 師兄你數出來的大時大節,還有元宵七夕,以及無端產生的5月20日節(都是中國情人節,520 諧音「我愛你」)。

反而聖誕影響未必很大,因為內地妹子未必有慶祝聖誕的習慣。

dcahaimalc 發表於 2016-9-18 12:16
after reading Ching report I think I try bathing service in upcoming visit, since before I dare not  ...

師兄也不是初哥了,何須尷尬?
其他在場的女女都應見慣了;至於旁邊的師兄只會偷看女女,誰會有興趣看水中的師兄?

damage is not bat at all, good deal!

師兄報告詳細,睇完我都心思思~

回復 wingsns #16 的帖子

Thanks for Ching encouragement and also as Ching saying ,since I am no more virgin,what I scare? just try and enjoy.

东水会的特色其实就是贵妃浴,其他的项目真是麻麻,性价比太低。