[曼谷] 悠長假期之泰國30天--日記式報告分享(完結)

火..   [複製鏈接]
簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好,因為某些原因小弟可以有一段悠長假期,所以決定周圍去旅遊周圍食,終於中秋過後目的地嚟到小弟比較熟悉一點的泰國,而且仲有一個月時間留在這辦些正事同休息 ,所以嘗試用一個日記形式報告作分享記錄,因為我懶所以決定一日分享一件事,而且不一定
同夜遊或女女有關,可能是關於食野,景點或事件都會出現 , 可能會令某些ching失望,請見諒
另外因為我仍然係泰,所以今次會選擇性post合照,所以信不信那些女女照片就由各位ching決定.

Day 1 (9月17日):
下午到步,返到apartment搞點哂D野, 夜晚就join local朋友去間club玩,因為我地好早9點就到,所以下面細枱區沒咩人,
但我地sofa區已經full booking,而細枱區未到11點都已經滿左8成,我地早去原因是因為朋友知道我泰文是有限公司主英文副泰文
而且間club 識英文的女女不多,所以早D去方便媽咪作安排俾我呢個麻煩友去揀女女 最後揀左這位手感好好的高仿胸器女女

IMG_4971.JPG IMG_4990.JPG IMG_5077.PNG

Day 2 (9月18日):
中午去左soi 33 的 蜜 massage 玩水床nuru , 玩呢D一定是技術服務行先,所以我交俾個日本人經理recommend 一位女女俾我,
順便試下自己雞運如何, 佢介紹左 Marni 俾我, 真人相頭雖然普通但久違的水床服務+上面搞埋野 , 玩左成90分鐘十分滿意
相關資料可以去佢地網頁查看:http://mitubangkok.com/
IMG_4983.JPG marni_2.jpg marni_4.jpg

Day 3 (9月19日):
今次分享間食的,位置係色情按摩區 Soi 26 巷口靠右行入去就會見到,間野主要是食拉麵同咖哩飯,
賣點是份量大 (對部份人嚟講算二人份量),價錢實惠(我地叫的沾麵200銖,吉列豬&炸雞咖哩飯各199銖 免加一 ),
而且味道我個人覺得ok,所以除了日本人亦有泰國年青人嚟食,加上又就腳,係附近作戰完可以過嚟食餐飽的
14358678_10210621495558697_254380465612137080_n.jpg 14390863_10210621495638699_8546505502081426715_n.jpg 14333579_10210621496398718_3058974171142588121_n.jpg
14364829_10210621526239464_584318139991051390_n.jpg 14332934_10210621526199463_6724055522005706057_n.jpg

Day 4 (9月20日):
今日就入芭提雅玩兩三日,當然係曼谷入芭有好多種方法,我相信有好多人都知道,而我今次當幫助一些比較懶惰的新手
分享其中一個人數少時的經濟入芭方法,坐BTS 到Ekkami站 > Exit 2 > Eastern Bus Terminal 長途巴士站 > 108銖坐兩小時左右 >
芭的 Air Conditioned Bus Terminal > 站內會有兩排車集中人客送去相關地點酒店 40/50銖1位

IMG_5018.JPG IMG_5020.JPG IMG_5021.JPG
IMG_5023.JPG IMG_5074.JPG IMG_5029.JPG

Day 5 (9月21日):
這次入芭其中一個原因是有位相熟的ching同班朋友係個邊,順道一齊玩下,搵女指定地方都是 浴室 , gogo bar , disco個D~~
因為年紀大唔追量啦,所以兩日加埋只有兩位女女

IMG_5071.JPG IMG_5073.JPG
IMG_5037.PNG IMG_5041.JPG

Day 6 (9月22日):
因為我都是一年先落一次芭,之前都有係外國佬網睇左soi 6 & soi LK 的介紹, 幾年前都有去行過,可能當時沒咩雞運,
唔是好啱我的口味,今次舊地重遊,雖然大部分仍是偏向歐美人口味,但感覺比之前好只要細心留意都有不少滄海遺珠,
soi 6 roadpeople兄已經有個post介紹左, 而我今次就係出bkk前簡單影幾張 soi LK gogo bar區路線相分享俾大家.
係second road行車方向右邊行入 alley 13 > 途中會見到間 Lodge > 再行前小小係左手面就會見到soi LK gogo bar區的廣告鐵 >一個L型範圍

IMG_5064.JPG IMG_5061.JPG IMG_5060.JPG IMG_5057 (1).JPG

已更新到樓下的post............

Day 7 (9月23日):
因為昨晚是玩到過midnight,所以這個搵腳落club分享當然算今日 ,有留意的ching應該知道我之前吹雞搵腳落club,
當中經過多番情況最後確認是去pimp(大部分人只對佢有興趣 )而成功同行的人包括我 只有4人 ,但幸好大家都玩得開心,
而昨晚除了有主題 Sex Crusie外,亦發覺有幾班香港ching,我都跟其中一枱的幾位飲左杯吹左兩句水 ,
當晚第1個game 上台的3位參加者已經是1位新加坡,2位香港,肥仔MC過嚟搵我飲番杯傾計聚舊時都話 pimp
D客源係這兩三年轉變得好大 ,而且同我預期一樣好多正女都去左其他club。

未命名.png IMG_5080.JPG

Day 8 (9月24日):
夜晚同local朋友食完飯沒野做就一個人去左S15 旁邊間hollys coffee 飲杯野上下141,點知突然有人同我打招呼
問我是唔是香港人有睇開141 D野 ,原來佢地一行3位香港ching唔小心見到我上緊4台所以想say 個hi
見同佢地幾啱傾而且相請不如偶遇,所以就係個頭一齊行下搵下食: cowboy > 蛇美 >  nana 之後分道揚鑣.......
有去過nana asok 個頭的ching都知夜晚街邊好多車仔檔Bar 而且會有女女或LB 聊你坐低,我就係返歸途中不幸被這件LB
捉住左把酒談心並帶返去深入了解  

IMG_5164.PNG IMG_5163.JPG IMG_5162.JPG

Day 9 (9月25日):
玩左幾日,星期日訓晏少少起身就落左勝利碑個頭搵野食當早午餐,先去BTS : Victory Mounment 站 Exit 2 的
Century The Movie Plaza 地面出入口個層 ground floor 食間好出名的泰國麵河店, 雖然份量少兩啖食完1碗15銖
(一年加一次,以前街邊店時幾銖碗,係商場開店早期就10銖碗),但味道組合多而且味道唔錯,好多人客會食到成幢碗
(我之前胃口大都試過,今次只是食3碗算 ),食完行出麵店門口左手邊有個商場出入口,行過對面馬路向左行就會見到呢間全鴨店,
我每次有時間的話都會嚟食個鴨飯+碗仔鴨湯 50銖

IMG_5166.JPG IMG_5170.JPG IMG_5167.JPG IMG_5180.JPG
IMG_5174.JPG IMG_5177.JPG IMG_5176.JPG

Day 10 & 11 (9月26-27日):
其實是由25日晚到27中午都是帶一位相熟ching的一班朋友又飲又食又玩,所以合併一齊出(其實是我懶沒特別野可以寫 ),
那位ching班朋友有好多都是第一次正式出曼谷玩 而且又想試下泰國club,最後又是要求去左好多香港人的pimp (少數服從多數ma),
第二日由下午到夜晚同大家一齊出發去各大日式,沖涼,夜遊區幫細佬搵食,到最後大家先後搵到女女或獨自回酒店休息後,我亦功成身退準備返apartment休息,當時兩點幾,見有DD肚餓就係soi 11的街邊檔食個宵夜,點知一搭枱坐低我就知我細佬今晚都有宵夜食啦
平時有D ching開口埋口話大家玩貴野,講自己玩個D又平又正但又沒圖沒真相得個up字(可能佢地有道德唔會post相 ),
我呢件2000銖包哂肉金,tips,兩人宵夜錢的女女唔知算唔算低玩呢?
難得有成班人,當然係佢地回港前同佢地去平時人少叫唔到多菜的地方食餐好的,今次揀左我經常食的"北海道原始燒".

IMG_5204.JPG IMG_5244.JPG
IMG_5232.JPG IMG_5233.JPG

Day 12 (9月28日):
今次的分享沒圖,只講一件事,所以只想睇女女相的ching會失望可按上一頁,抱歉 夜晚約左朋友食宵夜之後一齊落
蛇美望下女女,都見到有心水,因為陪緊朋友而且戰力仲回復緊 ,所以拎左contact第晚約戰 ,之後送朋友搭的士走人後
自己一個再落去細心睇下仲有冇其他目標,就是呢時候我見到一條華人友仔(年約3X歲,身型高瘦)拎住部mini ipad上緊141
放大緊一兩個post入面的女女相,好似蘇民峰咁拎住個羅盤一路行一路對比D女女 ,係到搵風水穴咁 ,
我知道有D女女都望到佢拎相搵人,所以我埋去拍佢用我的港式爛國語(因為唔肯定邊到人,我估是港台星人機會比較大):叫佢收埋部野,
話佢咁樣會影響到好多人,佢呆左一呆就拎住個羅盤唔出聲由後門行左出去,我份人就是咁遇到唔順眼唔順耳的野就會即時出手或出聲,
唔會做事後孔明或網上鍵盤戰士 ,如果個位哥仔有睇我呢個post歡迎留言同我say 個hi

回覆 讚好 不讚 使用道具

Day 13 (9月29日):
今日約左個前幾日係wechat 主動hi我嘅附近的人,因為基於我 LB TS 都可以食所以減少左部份擔憂,而手腳唔乾淨或調包之類的
問題就自己留意小心,到時再見招拆招 (新手ching勿亂學 ,因為呢D方式搵食危險性更大),之後遇到好多泰國人的習慣--佢遲到,
幸好只遲左半粒鐘多D,係apartment lobby 先見面安全D,同相same same食得過 2500銖唔駛自己出去搵送埋上門算是咁啦,
一齊去7-11買D野飲後就返房開工,不是LB,但是唔是TS 對嚟我講沒所謂因此沒考究志在開心個兩粒鐘順便影下相

IMG_5014a.jpg IMG_5012.JPG

Day 14至16 (9月30至10月2日):
今次這個分享會再一次令只想睇女女相的ching失望,這3天都沒特別更新是因為連日來的作戰(有些日子有搵食但沒作分享)
另加招呼同遊各方好友和ching們,我終於打敗仗病左所以要休息,真是唔認老都唔得 ,
出門旅遊在外,都會有機會遇到不同病痛,小病可以去藥房買成藥處理,但大病痛就當然要去睇當地醫生啦,
其實我今次不是有什麼嚴重病患,但我個人宗旨就是有買了旅遊保險可以申請賠償,而且我還有十幾日在泰,所以去睇醫生穩陣點,
而且一去就是泰國出名的私家醫院之一 Bumrungrad International Hospital (康民國際醫院),選它的原因是之前有睇過,
近遊客區在sukhumvit soi 3 , 有中文翻譯服務. 整間醫院好企理好似酒店咁,而且醫護人員都好好態度
第一次去睇簡單流程: 帶passport 去clinic 門診大樓上10樓sky lobby拎籌等登記,會有專人一對一協助你, 會問你需唔要翻譯服務,
如果對自己英文沒信心或想安全點向醫生了解清楚,當然需要(免費的),之後會問你是唔是想睇專科,如果沒明顯身體某部分唔舒服,
都是會先叫你上 15樓睇綜合內科 ,上到去交低資料文件俾護士,就會叫你係到等叫名探熱,量血壓個D野同等個中文翻譯人員上嚟
陪你去見醫生,之後去俾錢同拎藥....申請保險賠償的文件資料會係俾錢時用個信封入齊哂交俾你.整個過程通常1.5小時內完成
而大家最關心的問題就是價錢方面,以我今次3日藥 綜合內科計: 1375銖 -港幣三百蚊左右
(對很多國家遊客來說已經很實惠 )
IMG_5359.JPG IMG_5365.JPG
IMG_5372.JPG IMG_5363.JPG IMG_5379.JPG

Day 17 (10月3日):
見休息左幾日精神好番D就約左個同我一樣實行Green Monday主義的相好,整番個素食meeting,去左間
係BTS Asok站 4號出口 Urban Retreat方向樓梯落向右Park Plaza Sukhumvit方向行100米左右的全素食店: Vegan Cuisine .
這間店除了最基本的蔬果類菜式外,亦有仿各種肉類菜式,而甜品如雪糕,蛋糕都是100%Vegan 沒用牛奶牛油之類,
都用椰漿椰油代替, 如果對素食這方面有興趣的CHING朋友們可以一試而且位置方便 .
IMG_5392.JPG IMG_5394.JPG IMG_5395.JPG
IMG_5402.JPG IMG_5399.JPG

Day 18 (10月4日):
頭先訓醒出去食D野,順便係apartment附近 soi 11 & 13之間行下當運動,行行下見到有間massage店門口坐著兩三個阿姐
+個女仔揮手叫我:massage sir ~ good massage ,我見休息左幾日是時候鬆一鬆而且見佢地幾好笑容,就決定去按個thai massage,
埋到去話我怕太大力想搵個位女仔按輕手D,幾個姐姐笑笑口話okok,up to you ,之後都是換衫入個布幕小空間開始按,
可能休息左幾日加上見到個後生妹妹當按前面大腿內側附近時個細佬唔聽話企左起身 ,所以決定試下佢~因為佢英文極差
我只好指住細佬做HJ動作同埋細聲問佢:偷泥?(幾錢),佢諗左陣答我:衫萊(3百).....ok 成交,可以隔衫摸下上路
但會縮縮下同埋沒波路,抄左牌得下面這張相

Day 19 (10月5日):
今日講的是一個單飛變成雙飛的故事 ,本來我是約左圖1女即是圖2紅白花衫女 1on1的,點知佢過嚟前幾粒鐘message我
話佢有個姊妹朋友想搵多少少錢方便下個月放假可以返鄉下過節,問我meeting完佢後,可唔可以搵佢個姊妹meeting,我當然話睇左樣先
,睇完相我覺得還可以接受~~但心諗橫點佢地話是姊妹朋友不如試一試佢地肯唔肯起雙飛玩3P ,
咁結果當然不用多說否則就不會出現圖3啦 ,而且佢地見到我有部Fujifilm相機仲好主動叫我幫佢地影番D張相tim,例如圖2,3
IMG_5426.JPG IMG_5425.JPG IMG_5424.JPG

(P.S.題外話:再提一提大家不用再pm問我那一些沒特別講的女女, LB , TS 的contact 或者邊到搵,
因為現今世界pk有很多我唔想再出事,所以你地話我自私又好作故事用假相又好,I don't care,信不信由你)

Day 20 (10月6日):
唔知是病個幾日休息足夠心理作用定是醫生D藥有特別功效,感覺仍然戰力唔錯,所以就搵個之前LB 朋友介紹
睇過D相好有挑釁性同戰格型LB 試一試自己,因為朋友介紹講過信字,希望真人同相分別唔好太誇張(這些情況經常遇到 )
見到真人如下圖合照,差別不是超大我可以接受,返到房果然同我預期一樣是一匹野馬 ,
兩Q過後我已投降不能再戰,睇嚟又要休息番一兩日
IMG_5431.JPG IMG_5430.JPG IMG_5429.JPG

Day 21,22 (10月7日至8日):
呢兩日分別約左兩個相好meeting,第一個就話晚飯後帶我去個夜市行下,第二個話帶我去個夜市食晚飯,
點知兩個都是帶左我去同一個夜市  而我之前都同其他女女嚟過 ,所以將兩日合併一齊簡單介紹下這個易去的夜市
(泰文叫:打娜律fight ,旅遊網叫這個是火車夜市第?代),坐地鐵MRT 到 Thailand Cultural Centre站 3號出口,
係旁邊個大商場:Esplanad 建築物後面就是個夜市,穿過商場或由兩邊的停車場出入路徑都可以到達,入面除左飲食購物外,
亦有好多特色酒吧而且不少都有live band駐場獻唱,有興趣的ching朋友不妨抽個時間去睇下,除左星期一大部分檔停業外,
其他日子下午5-6點開始已經有不少檔口已開

IMG_5511.JPG IMG_5512.JPG IMG_5494.JPG
IMG_5516.JPG IMG_5531.JPG IMG_5540.JPG
IMG_5488.JPG IMG_5536.JPG

Day 23 (10月9日):
同位相熟ching食完晚飯就帶左佢去鬼妹酒店睇下,(實有人會問間野係邊懶得做功課,現在貼埋條link出嚟:
http://141hongkong.com/thread-1620578-1-1.html 慢慢睇),去到門口雞頭say hi帶路,數量同質量同之前嚟的情況差不多沒咩改善,
女女數目不夠10個,我個人可食用的只有1-2個,禮讓俾ching揀左最好個件,我就揀個次選陪ching一齊入閘 , total: 3000銖.
女女 保加利亞人, 英文麻麻, 皮膚白但不滑,B波紅lin大pat,人工白虎算靚鮑,輕車不趕時間,以多次鬼妹酒店經驗嚟講佢算有服務
(記住我有的你未必有,但我冇的你好大機會都是冇 )

Day 24 (10月10日):
夜晚約左相好去食飯時,路過一間賣情趣內衣同制服的鋪頭時心生念頭,因為我知道這個相好一向同我玩得放,
就聊佢今晚玩制服, 而且決定玩兩套,一套我自選魚網黑絲兔女郎,另一套我影左鋪頭D款式send俾我個聊天群內的
ching朋友讓他們票選,飯後去買,結果如下面的圖

IMG_5645a.jpg IMG_5653a.jpg IMG_5652a.jpg
IMG_5649a.jpg IMG_5655a.jpg IMG_5654a.jpg

(P.S. 10月11-12日會去越南會相好,這兩天的事情將會跳過不會有任何分享,敬請見諒 )

Day 27(10月13日):
今日我相信好多人都知發生左咩大事,就是泰皇去世全國哀痛😭 ~~接著就是政府發佈各項禁令使夜生活影響很大,
芭提雅個邊有ching 通知我walking street熄哂燈,所有disco沒開,部分浴室提早關門.
剛好 chryo兄 最後一晚係bkk陪我渡過,橫點沒野做我地12點前就一齊遊走左 nana , cowboy , 蛇美等地:
一般酒吧都仍有營業例如 Hooters, sports bar 之類 ~~ nana全面熄燈停業~~cowboy 七成店停業,只有幾間仲賣酒俾客人同有少量女女~~
蛇美有開但數量同質量都麻麻地12點後提前關門.幸好我都搵到今晚的宵夜之後就同chryo兄 道別回去開餐,期待佢遲D的大報告

IMG_5689.JPG IMG_5690.JPG IMG_5681.JPG
IMG_5682.JPG IMG_5685.JPG IMG_5688.JPG

Day 28(10月14日):
前話:泰國當地的搵食情況我已略盡棉力在另外的post分享左,加上真人熟識我的ching朋友都知我對泰國的熱愛不是只有夜生活.
但在這個post內分享的記錄是我個人當天抽出來獨立的事情,如果有ching想企係道德高地批評我在這個時期還去做這類事或炫耀分享,
我會左耳入右耳出懶作反擊~~~若果是認真作出指教的ching,我會真心多謝.

通常每次到長trip的尾聲日子我都是約唔同相好見面比較多,可能上次同Day 24位相好玩情趣衣玩上癮,所以當約今日這位相好午敘時話
準備左份小禮物送俾佢,當佢見到是呢套衫時就當然打情罵悄我一番 ,而佢最後都願意配合我啦,當然我亦都真是準備左禮物送俾佢.

IMG_5712a.jpg IMG_5709a.jpg

Day 29(10月15日):
今日本來是休息日,諗住去買下野做下spa早D訓, 傍晚時候收到個朋友whatsapp話同班兄弟下午過左bkk嚟玩,點知遇著泰皇過世,
驚夜晚沒啖好食搵我求命 ,我就建議一齊晚飯後去浴室玩人肉涮涮鍋,橫點佢班兄弟未試過,我就打俾D爸媽生查詢邊間場ok叫佢地留女準備,
最後去左the lord 開房一行7男6女(點解是7男? 因為我沒揀女,全程係間房做觀眾睇真人show又另一番感受 ),玩到11點幾時落嚟大廳
都熄左7成燈要行特別通道走,媽咪話這段時間要12點前正式關門,除非好似我咁是member提前通知佢地,12點後就可以照係房玩.

Day 30(10月16日):
"出嚟玩左咁多年,有咩女未玩過啊"這句說話相信有好多ching聽人或自己都講過,但所謂"咩女"就各人定義不同.
認識我耐的ching朋友們都知道我有本簿仔由17,18歲時開始mark低我呢世人要食咩地方的女,玩邊類型的sex 之類目標.
其實本簿仔都完成左八九成,大部份人想試又合法的twins , 群P, 母女 , LadyBoy ......等等, 唔同地方的女女大路如:
日韓台歐南北美中東都係唔同途徑試過,而今次係呢個trip尾我的目標就是要試非洲黑妹!! 因為我未有機會去非洲旅行,
所以就決定係BKK入手,要搵到呢D非洲黑妹唔難,入夜係sukhumvit & nana 街頭都有好多,實有ching睇到下面張話超重口味會諗點解
唔會搵個樣正D,因為靚DD那些大多都是mix的,橫點人一世物一世要突破呢個關口可能得呢一次決心 ,所以就要試最純正非洲人面孔.

女女烏干達人24歲 ,只調暗沒熄哂燈玩,有輕車,皮膚出奇地滑,無毛白虎(黑虎?), B+波黑lin ,身上沒異味,下面沒我預期咁闊,有感覺有反應有水,
戰鬥力符合非洲雄獅稱譽(sorry是母獅先啱 ),total消費1500銖ST。
我份人做得出唔怕認唔怕俾人知,就算ching們笑我痴線有問題都沒所謂,起碼我完成左一個目標
將來兩腳一伸會無憾.同埋可以係大部分人面前講"出嚟玩左咁多年,我有咩女未玩過啊"更具說服力

IMG_5751a.jpg IMG_5750a.jpg

Day 31(10月17日):
明日將會離開泰國去下一個目的地,所以今日是埋尾Q的日子,俗語都話做事要好頭好尾,所以尾Q好重要,
因此我決定利用今日到處遊走查看曼谷大部份場所的營業情況並且去尋我的尾Q對象,最後傍晚時分係色情按摩區
搵到這位女女,可能大家覺得佢唔正但憑我多年經驗直覺尾Q人選就是她 ,結果當然沒令我失望 ,
而且女女話下個月會嚟HK搵食叫我去捧下場順便出嚟食餐飯wo (聽住先啦 )

IMG_5767a.jpg IMG_5769a.jpg

悠長假期之泰國30天--日記式報告正式完結

完結後話:
首先感謝有評分讚好或留言的ching們 ,亦多謝一直追看這日記的CD-ROM朋友們  ,
本人自問文筆不算好而且用句字眼經常令人對號入座得罪人,但都能獲得一些ching們理解支持已十分安慰.
近幾年泰國一些大事件我都剛好都在當地,例如紅黃衫軍事件,黑色旅遊警示,宵禁,四面佛恐襲,到剛剛的泰皇駕崩,
令我能夠盡一點棉力分享當時當地的一些情況比大家,可能這就是喜愛這個國家和141論壇而帶俾我的緣份吧.
雖然我不止一次長trip係泰國,但今次叫認真將30天內發生的一些特別事記錄而分享出來,其中一個主要原因是想
休息封筆不出報告一段時間(呢個字眼好似我未夠資格用 )前叫做單大野 留個記憶.
加上大路野都分享到七七八八沒咩野遺憾,而且有不少ching令泰夜遊討論區轉變了很多,長短優劣的咩都有,
所以想好好觀望它的走向再作定奪.但我仍然會係泰區睇post回post支持各ching們的高質分享

~~廢話已完~~

好正嘅悠長假期

回復 barr #1 的帖子

一個月係曼谷,師兄記住要保住精原,咪精盡人亡

高仿胸器女女?打假波。。。是也!

多得barr師兄介紹,反正甩7打浴室買少見少,睇來日後要來泰榮呢邊搵食,多謝你介紹,我地老派人最緊要有張浮床玩玩😁!

期待更新,之前去芭玩都是參考了你之前的報告

Barr師兄,可否比嘅人妖按摩條官方連結給我呢?謝謝你!

barr兄 去蜜 你是走過去還是的士 去...?
看起來比較遠~~~

thai_9989 發表於 2016-9-18 21:20

Barr師兄,可否比蜜嘅人妖按摩條官方連結給我呢?謝謝你!

真是咁難搵?Google 一search 就搵到
打埋俾你: http://lbclubmitu.com/ , 下次咪咁懶

kaonui 發表於 2016-9-18 21:29

barr兄 去蜜 你是走過去還是的士 去...?

行過去,我平時周圍旅遊行慣唔覺遠

barr兄,nuru囡囡樣子同笑容邊算係普通呀,哈哈哈!

barr 發表於 2016-9-18 21:39
真是咁難搵?Google 一search 就搵到
打埋俾你: http://lbclubmitu.com/ , 下次咪咁懶

其實係埋同一個BUILDING 入面

我地要小心吾好入錯

BAR兄~~蜜你去2F OR 1F ?

saiwing05 發表於 2016-9-18 21:44
BAR兄~~蜜你去2F OR 1F ?

我去時1F 沒開貼左紙叫我上2F