[曼谷] 悠長假期之泰國30天--日記式報告分享(完結)

火..   [複製鏈接]

呢間野我都成日去用黎攝時間,
有時早得制無咩女, 就補充完體力先入閘, 格離就桑拿街街,好方便
細佬同大佬同時照顧 唔會餓親
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 barr #72 的帖子

又有BARR兄超級REPORT,成個月真係羨慕死人,好彩我十月頭都會去,希望頂得到。
我都想2017走轉越南HCM玩下,如果BARR兄真的願意寫下越南篇就真係萬分感謝

回復 thai_9989 #78 的帖子

Sukhumvit Soi 7 有三兩間LB massage, 有一間叫Nuch Salon, 據說係有房可以真做的, 我就無光顧過

至於LB仲要玩NURU, 以我所知就無啦, 當時LB蜜全盛時期, 叫做有一兩個LB注場, 根本都無NURU玩, 只係有嗰樽液體可以上床玩, 無水床

starbuster 發表於 2016-9-20 01:44
回復 thai_9989 #78 的帖子

Sukhumvit Soi 7 有三兩間LB massage, 有一間叫Nuch Salon, 據說係有房可以真 ...

更正一下,好早期個時LB 蜜有一位會玩nuru 的,因為當時佢個樣唔算靚所以放棄左。

“鮨” 係唔錯!唔係好正宗日式,但味道幾好。食飽咗好思淫慾

Soi 26 多唔多日本料理?

Barr 兄,

一個月係曼谷那麼長時間.....
幫手順道找找有無後生場玩, 介紹給我去

Barr兄...你講架soi26...係咩幾遠架? 有無間食店架網? 的野食幾正

睇完 barr 兄d報告,唔之點解喉嚨好乾,冇心機番工,碌野又硬,又發白日夢,仲即刻上網睇有冇平價機票酒店。

係咪我病了..... 好辛苦

farty 發表於 2016-9-20 16:30
睇完 barr 兄d報告,唔之點解喉嚨好乾,冇心機番工,碌野又硬,又發白日夢,仲即刻上網睇有冇平價機票酒店。

師兄,似中咗泰國降頭喎(講笑啫)

Barr 兄, 好正嘅悠長假期喎, 我十月中也打算去BKK 可否帶我去見識下呢?

師兄,曼谷? 我想黎個短淫TRIP,不過唔熟路

farty 發表於 2016-9-20 16:30

男性周期失調, 慾火上升, 谷精上腦.....
好彩發現得早, 仲有得醫
快D搵條女, 採陰補陽, 每日最少一Q, 如果可以嘅話首選泰國, 當地陰盛陽衰, 合晒你要求
包你女到病除, 重振雄風

Strong POST LEAVE name
BARR 兄 去個間 蜜 massage D 女好似唔錯
大約90 MINS 幾錢呀?

留係泰國成個月, 精力同財力都好重要!
師兄, 好好保重!

回復 barr #1 的帖子

你D report真係引死我呢D一期一會嘅人仕。

推推推~~
Barr兄冇去hollywood?

Barr 兄 9月21嗰兩條女應該係鵝。對嗎?

roadpeople 發表於 2016-9-20 10:29
Soi 26 多唔多日本料理?

多, 特別是入D 過左kush club 有個社區 入面有好多

yhwong 發表於 2016-9-22 16:53
推推推~~
Barr兄冇去hollywood?

有落,但我懶唔特別講