[曼谷] 悠長假期之泰國30天--日記式報告分享(完結)

火..   [複製鏈接]
andrewleung 發表於 2016-9-29 14:53
Maya比起Soi 11 Climax搵食囡囡唔算多, 正當囡囡就幾易識.

我呢d 樣衰老野單兵沒能力識到正當囡囡的
回覆 讚好 不讚 使用道具

barr 發表於 2016-9-18 19:49
Day 7 (9月23日):
因為昨晚是玩到過midnight,所以這個搵腳落club分享當然算今日 ,有留意的ching應該知 ...

真系好想講粗口 要搵風水穴就上山啦 掉番轉啲囡囡貼你張相出黎 你都唔鐘意啦 就算囡囡系知 都寧比人知莫比人見 記個樣都唔掂 咁後生就有腦退化症 咁只會搞到啲囡囡對華人有抗拒 大家以後食到好野就難

回復 barr #2 的帖子

Barr兄做得絕對正確!估唔到仲有人會咁様搵女,佢再係咁遲早出事,呢個世界真係咩人都有,唉...

回復 barr #1 的帖子

Barr兄想問下你係芭堤雅食兩條女都好正,是在Hollywood定邊間ago go bar搵的?

cola1 發表於 2016-9-29 16:14
真系好想講粗口 要搵風水穴就上山啦 掉番轉啲囡囡貼你張相出黎 你都唔鐘意啦 就算囡囡系知 都寧比人知莫 ...

有D弱智既真係以為人地做雞無尊嚴,最後咪累街坊囉

barr 發表於 2016-9-18 19:49
Day 7 (9月23日):
因為昨晚是玩到過midnight,所以這個搵腳落club分享當然算今日 ,有留意的ching應該知 ...

呢條友仔好L PK,支持Barr兄你既做法🙇🏻🙇🏻🙇🏻

支持barr兄出手, 呢d人真係影衰晒華人,尊重自己, 論壇巴打同d女啦, 出手點醒呢d人,支持!

barr 兄做得好
出來玩, 都要玩得有品先得!

天下儍hi 何其多, 哩D人唔會覺得自己有問題係我地有問題, 你d人都係要俾人狠狠執一劑先醒㗎啦!

攞住個羅盤點相真係唔要得,會害咗出貼嘅師兄!有相報告只會越來越少!
我出嘅報告都比人攞去點過相,害我比人小…自此唔多想出報告了!

睇完28個日都忍唔住回覆下,Barr兄都好多C兄已經講過唔好咁揚,就算記住條女搵到都唔好話佢知啦,仲要拎埋出黎按圖索驥?咁搞法盞大家都冇啖好食,或者再冇有圖報告,希望打算咁做既三思(我冇咩報告出過,咁講只希望大家齊齊有得玩,不喜勿插

回復 barr #3 的帖子

barr兄我走左又食好野~~~下次我都試下wechat先
雖然今次都好多hi 我

回復 barr #6 的帖子

去泰國玩真係好正, 又經濟又多玩法,

但只想玩女就要小心唔小心遇到LB

arachnidan 發表於 2016-9-30 09:05

攞住個羅盤點相真係唔要得,會害咗出貼嘅師兄!有相報告只會越來越少!

好多傻西成日以為人地食到有咁既服務質數就以為自己搵返同一條女就一樣有,有時雞運既野人人唔同,條女鍾意你唔收錢都得,唔鍾意你唔做你就唔做你,只能說那些人太無知

我都成日去泰国玩,但比起barr兄,我变左小学鷄😓
另非常欣赏制止iPad 哥

咁究竟其實條"女"係唔係TS呢?

Day12 條友仔俾我都會一樣吊佢,我都係桑拿成日吊9D傻西

C Hing年紀唔小,宝重身体.
不过玩得就玩,唔使怕咪精盡人亡

BARR 版, Day 10 & 11果D西餐, 又生蠔, 又蟹蓋, 好靚下
響邊間食?