新一代清純少女,願和妳再試高飛的滋味

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨日中午又上去尋寶,不過估唔到咁早已經有陀地妹妹,仲要係有兩個係到,問一問兩位芳名,原來就係Suki 同珊珊,suki一身粉紅色連身裙性感迷人,而珊珊就真係似隔離屋師奶個女咁清純脫俗,話時話我都已經好耐都未見過咁純既女仔,本身都心思思所以都係決定一試珊珊
過左幾鐘珊珊就入黎,好怕醜下,一睇就知係真係新入行,外表清清純純,一陣少女氣色散發出來,不過最吸引到我既都係佢既甜美笑容
一開始珊珊已經話自己唔太識按,所以叫我好好錫住佢,放心啦靚女一定錫住,雖然珊珊話唔太識按不過明顯睇得出珊珊係依方面落過苦功,雖然我都唔識,但只要我同珊珊講邊到攰珊珊都會特別用心咁去按,見到珊珊咁用心令到我不其然想起一個人,我一邊享受一邊去感受住珊珊同她相似既地方

好快就推油啦,推油手勢比推按好,可能新入行對手都特別滑,我都情不自禁去抽下水,好彩珊珊都無抗拒係有小小怕羞,到左rpp既時候珊珊真係幾新手,不過經指點後都能夠即時運用幾有潛質小女孩吸收能力果然夠高
之後轉身睇得出珊珊好緊張,不過未有手忙腳亂既情況,但係都搞到我有點緊張起黎,之後珊珊開始進行最後既溫柔,我都不慌不忙咁向住珊珊既雙峰出發,雖然珊珊細細粒,但都有一隻手既大細,果然係後生女特別嫩滑,知道珊珊新入行,慢慢黎唔會嚇親珊珊,反而仲幾享受,最後珊珊化成以往我熟悉既她,再一起嘗試高飛既滋味

Ps,珊珊係新入行技師,清純程度的確係同區難得一見,而最後既部分更有女朋友感覺,所以希望師兄們好好錫住珊珊啦

回帖獎勵 +30 元錢

珊珊好正,多謝分享

回帖獎勵 +30 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +30 元錢

又有新陀地,suki我都未試

回帖獎勵 +30 元錢

今日又有兩個幾時先試得哂

回帖獎勵 +30 元錢

回復 nicholaslam #1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +30 元錢

nice report.

回帖獎勵 +30 元錢

珊珊好好,天日一定要去試

回帖獎勵 +30 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +30 元錢

正到無朋友

回帖獎勵 +30 元錢

回復 nicholaslam #1 的帖子

thank you for report & sharing the photos

回帖獎勵 +30 元錢

多謝C hing 分享

回帖獎勵 +30 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +30 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +30 元錢

珊珊好靚

回帖獎勵 +30 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +30 元錢

多謝分享