曼谷開飯推介

回復 starbuster #14 的帖子

Thanks for sharing
請問建興還可以嗎? 如果一條友旁晚去食港紙三舊夠埋單嗎?
回復 Mr.TT #22 的帖子

應該得 睇你叫咩食咁啦

睇師兄咁問應該未去過 建興 記得上網睇清楚先好去 咪入錯第二間

雖然唔系咩超級好食 但幾有特式

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
Mr.TT 發表於 2016-9-21 23:02

大半年前1個人食細咖哩蟹, 通菜, 蝦餅,  2支酒, 無記錯大約1200B, 食物普普通通
另外我都係1個人去咗幾次曼谷, 今個WEEKEND 又係一個人去
呢間放題唔錯

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 roadpeople #18 的帖子

鍾意食韓菜, T21斜對面, 向返NANA方向, 有一個三層的商場, 有好多間韓菜, 應該話根本係一個韓菜中心, 你不娉發掘下
回復 Mr.TT #20 的帖子

真係唔怕噃, 曼谷係旅遊城市, 好多單身客, 唔會異相架

D魚生買相好靚

可樂兄有冇飲清酒送, 唔好退齋飲可樂先得架
Mr.TT 發表於 2016-9-21 23:02

建興開得太多分店, 名氣大, 價錢貴, 質素低, 每況愈下

頌通SORNTHONG仍然OK, 響MRT- Queen Sirikit convention center 站, 左轉行去15分鐘, 見toyota, esso油站行前少少
唔想行出mrt轉的士, 電單車
Mr.TT 發表於 2016-9-21 22:58
回復 軒轅驚天訣 #8 的帖子

就係咁樣先慘,一條友食飯,大多人唧地方又無理由一條友去食

我都係一支公多 深明個中苦處
回復 roadpeople #29 的帖子

哈哈 我麻麻地好酒嫁
好似唔包酒精飲品
回復 roadpeople #30 的帖子

Huai Khwang 嗰頭都好多野食 有間叫 Noi Seafood 都可以 中等價錢 唔算好貴
呢間韓國炸雞唔錯 幾好食 各大商場均有分店

cola1 發表於 2016-9-22 09:30
回復 roadpeople #29 的帖子

哈哈 我麻麻地好酒嫁

咁我好多時去AGOGO都係飲可樂或者DIET COKE
攬下女, 睇下波咁

唔係次次都啤
用eatigo book 半價酒店自助餐食
不過記住唔好貪平食尾圍
回復 roadpeople #35 的帖子

哈哈 同我一鬼樣

我嘅心態系為囡而去 唔系為飲而去
師兄 ,咁食翅边度好
回復 hungyiu #38 的帖子

睇落好似好好味
屌完大蟹.... 點可以吾食番細蟹....

吾記得個間野叫咩... X 興?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:06