[尋人] 跪求高質素SM女王

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位Ching, 141以外邊度有高質素嘅SM女王?要陀地,唔要大陸人。好想搵樣靚身材正,氣質高貴真係識玩SM嘅女王。
我試過有位女王 Jessica, 係真係好得喎!佢係香港人(佢啲英文好到我唔識答,不過如果你叫用中文答佢都會),都幾靚,好fit,亦有你所講嘅高貴氣質。你想知嘅話我可以PM你。不過要有心理準備佢嘅收費唔平 一分錢一分貨
金橋 Jessica ? 唔覺得佢有高貴嘅氣質囉。定係ching你另有所指?有嘅我都想知
唔係金橋,唔係141。我搵嗰 Jessica 係出面嘅,唔係呢度,你要 contact 可 PM 你
請PM我,謝ching!
其實真係識玩的不多吧
回復 madinhj #7 的帖子

我試過好幾個話有SM玩既囡囡,但通常年紀大,亦唔係真係識玩,最慘係佢地冇個種氣質。講真,買D玩具,打人插C眼,比人奶下鞋腳,有幾難,係人都識。但我想要有氣質同威嚴,真係識玩既女王,最正係我感受到佢真心中意玩,感覺好吾同
subandy 發表於 2016-10-10 23:44
回復 madinhj #7 的帖子

我試過好幾個話有SM玩既囡囡,但通常年紀大,亦唔係真係識玩,最慘係佢地冇個種氣 ...

佢真心中意玩,相信感覺一定好唔同
佢望住我幸災樂禍既眼神,我即刻硬哂, 好想比佢玩
講講下,又想添...
Please PM me brother, I'm interested as well.
有冇c hing 試左可以分享吓?

回復 andrewmok #13 的帖子

我試左啦,係正呀,冇介紹錯,我會再去,不過要儲下錢先
回復 subandy #2 的帖子

jose12 發表於 2016-10-21 13:19
回復 andrewmok #13 的帖子

我試左啦,係正呀,冇介紹錯,我會再去,不過要儲下錢先

請分享一下有幾正?
回復 madinhj #16 的帖子

其實最初我都驚中伏,因為始終未見過樣。我只見過佢網站D相,見身材幾好,所以博下。
佢照我要求著住OL look出現,黑絲高踭鞋。真人有氣質,幾靚,又夠高,我一見已經中意。不過佢開頭個樣好cool好惡,不苟言笑,我都有D驚,後來就有講有笑,都幾好人。
我沖完涼出嚟,佢用狗帶綁住我條頸,要我跪低錫佢對腳同鞋,佢就用另一隻腳逗我個袋又了下我條J,之後就兩隻腳一齊搓我條J同條J頭。
跟住佢綁我坐係張椅度,向住鏡。佢吹我耳仔,又週身摸我,一路話我淫賤中意比人玩弄,要我望住自己比佢玩粒lin同下面。佢先用鞋踩我下面,然後用腳輕輕踩下玩下, 佢玩得好舒服,而且睇住自己比人玩好羞恥,好正。
另外有玩矇眼,坐面同插屎眼。佢全程著住底褲,吾比摸吾比奶,只可以隔住底褲錫,不過個屁股就好圓好靚,皮膚好滑。
我之前未玩過後庭,不過又想試。佢指插我屎眼時好溫柔好慢。如果唔習慣,第一次玩後庭會覺得怪怪地。不過佢插得幾舒服,又一路玩住我條J。不過佢好衰架,玩到人地好想射個陣會停低吾比我射,又玩J頭又掃袋甘,真係好難忍。一連幾次之後,終於都係忍吾住射左。大致上係甘。
另外佢好香,我好中意女仔香。
師兄,俾你講到好想試下,請pm, 謝謝
師兄,俾你講到好想試下,請pm, 謝謝

我最中意OL look 同用黑絲高跟鞋玩 J

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:29