[指壓囡囡] 怡春 ~ 給你一個五星級的家 ~ 嵐嵐

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食過嵐嵐一次之後,已經令我念念不忘!

話說前幾日同個朋友去完太子打邊爐,失驚無神落起雨嚟,咁啱又喺怡春附近,原本都冇諗住食女,但俾個fd講多兩講,又話乜L野冇帶遮要避雨,乜L野飽暖思淫慾…………我回敬佢一句,你想“大乳”咪出聲lor, 唔駛咁多藉口,於是兩條友就上左樓搵紅紅姐。

上去見到紅紅姐,老友要求勁簡單,只求大乳,好快順利入閘,之後紅紅問我想食咩?其實我真係冇打算食d咩,其實都係陪朋友,所以就叫佢介紹,紅紅姐見我濕左半邊身(大家唔好誤會,只係右邊膊頭濕左),於是佢就話幫我諗到今晚食咩!佢話今次既地方最少可以幫你吹返乾件衫。

之後跟住哥哥上房,點解同平時唔同既?突然眼前有個靚女開門,之後哥哥就叫我入去!我再問多次係呢間?佢粒聲唔出睥左我一下就走左!點解我會問呢個問題?因為我眼前既房,並唔係一間慣常既指壓房,呢度好明顯係一間屋,我以為自己去左朋友屋企?因為呢度有齊電視,雪櫃,冷氣,仲要係雙人床,WTF, 攪咩L野呀?

正當我不知所措既時候,眼前靚女主動拉我入去,然後打開雪櫃問我飲咩?佢話呢度所有飲品包括紅酒,同埋零食都係任飲任食,我心諗紅紅姐唔係以為我真係唔食女,黎食野睇電視呀? 正當我再一次不知所措既時候,靚女又再一次主動出手。唔好意思講左咁多廢話,但呢個咁特別既setting我一定要同大家好好交代。

講返正題,女女叫嵐嵐,目測廿中,最多都係27,28歲,一米六左右,化淡妝眼大鼻尖極順眼,第一眼望見嵐嵐已經好舒服,入房後佢好熱情主動,送秋波不特止,仲抽返我水轉頭,幫我除晒衫褲之後開始主動伸手撚我隻雀,真係火到嚟(慾火),佢屬高桃瘦底,吸手波揸起嚟都有睇頭,一齊去沖涼,細心幫我洗不在話吓,佢做波推時個姣樣真係想即場就地解決佢,冰火水簫,好玩到不得了,試過嘅師兄都知幾過隱,我唔爆已經算係咁。

沖完上床,嵐嵐先用小咀漫游我全身,陣陣快感湧上心頭,之後就笑淫淫啜我lin頭,又錫蛋蛋,然後嚟個環保吹簫,簡直就系簫不離口,每一吓都好似想及干我咁,不停深喉,仲有條摩打脷奶龜頭,真系小D定力都爆啊!叫停佢上套先女上,桃源洞好插,多水多汁,睇住嵐嵐對波蕩來蕩去好正,視覺效果一流,跟住我用強勁臂彎抱起小騷嚟個龍舟掛鼓,返上床半邊燒鵝脾,佢叫聲都越來越大,有小小忘我咁,見佢咁high,改男上,瘋狂抽插,托起對腳入得更深,好難頂亦都唔想忍,插咗幾十吓就爆之際,即刻將細佬放入嵐嵐口中,黎一個口內爆漿爆晒出嚟!

完事後都係基本沖洗,見仲有時間嵐嵐問我食唔食野,我話上面同下面都好飽,唔駛客氣,留返個肚下之次再返食,之後佢唔知係邊拎左個風筒出黎幫我吹乾件衫,最後仲要黎個goodbye kiss 先俾我落樓俾錢,係樓下見到紅紅姐,當然第一時間讚賞下佢地呢間特色房間同埋嵐嵐既優質服務,即時約埋下次覆桌時間,之後等埋老友一齊搭車返歸!
回覆 讚好 不讚 使用道具

好温馨,搵機會試下。多謝師兄分享。

回復 SamSir #1 的帖子

C兄講果然識食,野蠻公主確食好正。

恭喜師兄食到好女,多謝大細佬都飽晒嘅報告

多謝師兄分享。

多謝師兄分享

多谢师兄分享

多謝師兄,想問家用幾多同位置係邊?

回復 1568 #1 的帖子

旺角上海街689號鴻聯大厦1樓[鴉蘭交界]

恭喜師兄食到好野

好難book到,通常要早多少個鐘前book?

高桃瘦底.........

雙鐘起喎師兄

回復 牛仔34 #1 的帖子

book一粒鐘都得,若果要做水床,貴公司規定要兩粒鐘。

留港消費

回復 primer #1 的帖子

醒目仔嚟㗎

好引人入性的報告,正

野蠻公主嵐嵐果然喺金雞之王

回復 牛仔34 #1 的帖子