[中國內地] [hlau] Q0308- 無限番食林夏微

簽到
名稱: Q0308
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A40860-尖沙咀-美少女-Q0308.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Q0308

Q呢個女女每次來番食已經指定動作啦,因為食極都咁好味,上次來太旺夾唔到時間,今日終於約到,Q係我飯堂之一,Q姐對我好好,約時間有商量,準時上房好交帶。

Q0308,依依,安徽人住昆明既OL,21歲,皮膚夠白超滑,頭髮好長好正好靚,樣子我覺得似林夏微好靚靚過廣告相,身高165左右,全走肥,超幼手幼美腿,C波細淺啡的,妹妹毛不多夠窄好正。

一入去女女笑容滿面,每次見佢都咁開心,鬼馬又好玩,仲超索,真少有,好好傾,傾唔停,仲記得我上次見佢D細節,大家攬下車一輪,幫我除衫好招呼,我錫下女女拖住去沖涼,女女好好傾一路沖一路文流,女女個身好滑,我係咁上下其手,揸波玩身,爽呀。

出去先攬同坦克車,個身仲係好滑,我錫啜女女全身,枝棍起哂,女女跪地吹棍BBBJ吹工上級,啜力夠又運用脷,上床再比佢吹,又奶啜我袋好舒服,又有眼神交流,我捉住女女美髮又揸波比佢吹,好正,又啜又吸又算,吹好耐爽到我好硬,吹咗一大輪之後上自帶003膠,女上,女女㩒住我騎,一路上落一路申淫,自動車埋黎坦克車有脷,我玩佢幼腰波波同囉囉,女女勁騎我,之後我攬住女女插,女女反應好好,我又啜佢膊頭同頸,女女個身好滑好正,對波比我身夾住好正,女女叫哂,爽到吖!狗仔,捉女女美股美腿揸波推,啪啪聲大家都好high,女女叫哂,一輪之後轉男上撲住女女插,我錫下耳仔頸,坦克車有脷狂打裝,M腳插,手指磨女女豆豆,揸波又玩身,超正,腳上膊交义腳奶啜腳插,雙邊由上至下打椿,女女鮑出哂水,腳上膊捉住女女股狂推,狂啜奶女女美腿,好正呀!再雙邊上膊打椿,女女叫得好利害,再僕住女女坦克車有脷係咁插好耐好耐,女女勁申淫,再頂唔順勁爆發,射得好爽,女女收音機夾我一大輪先退出,我再坦克車錫女女面同身先去沖涼。

沖完涼影相好合作影好多,好玩好開心,傾一輪又玩自拍,夠鐘了攬攬錫錫先走人。

總結:女女相頭靚番板林夏微 ,SGFF for me,個身好滑,走肥我至愛,瘦底大波身型超正有美腿,對我有坦克車有牙脷,吹工上級,好窄多水好好插,無限番食。
IMG_0684.JPG IMG_0685.JPG IMG_0686.JPG IMG_0687.JPG IMG_0688.JPG IMG_0689.JPG IMG_0690.JPG IMG_0691.JPG IMG_0692.JPG IMG_0693.JPG IMG_0694.JPG

相關帖子

林夏微 真系超正
不過一次都無食過
一系唔岩TIMING 一系無蚊~
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 hlau #1 的帖子

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

依依真係正到冇朋友

索到爆⋯極正身材

definitely worth re-eating! skillful girl

Skillful girl...

Good choice

靚爆索女,好想試試。

正.......女.......

身材一流,清純美女。

So leggy and gorgeous !

謝謝師兄推介。

大波索女, 條裙超正

多謝師兄分享

好正!!!!!!!!!

師兄隻手肯定很忙....囡囡咁大波!