全新至尊豪華水療場【金港灣】,新女冰兒擁有一對渾圓而堅挺嘅36E車頭燈,神奇絕技“彈”龍筋,彈完精神爽利.......

簽到
名稱: 金港灣
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A43747-銅鑼灣-水療SPA-金港灣.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我一向覺得揀女同買車一樣,外表正固然重要,
但係千萬唔好淨係比佢哋嘅外表所吸引,性能同樣重要,
全新至尊豪華場【金港灣】,軟硬件兼且,環境優美,氣派非凡,
新女冰兒,真係好鬼索,見到心情無比興奮一對渾圓而堅挺嘅車頭燈,
有種呼之欲出嘅感覺,皮膚夠嫩又夠白,身形又纖巧,見到加上佢服務好,
熱情又夠風騷,真係好得男人鍾意,鳩都硬曬,獨立浴室,夠晒貼身窩心服務,
返上床再黎按摩推油,冰兒手勢專業,力度夠,穴位準,慢慢按摩埋全身,按到十足,
之後香薰推油,用力推背推腰,推技一樣了得,穴位又到,絕唔馬虎,從頭到腳照顧十足,
用力上下回來推呀推,慢慢讓我享受,按推完無晒疲勞,真係好掂好舒服,到溫馨激情時刻,
到冰兒嘅絕技男人嘅龍筋篇,佢獨特嘅彈龍筋就真係好正好掂,佢沿住大腿內則嘅筋向上推,
一直到袋底,‘’龍筋‘’來回上下彈撥,真係欲生欲死,又會輕輕按摩旦旦,用好多時間慢慢“彈”!
囡囡手勢非常到家,輕重適中,用淫眼望住好有交流,見到囡囡又靚又姣,玉手不斷狂攻下,好快順利升空,
事後清潔做足,冰兒話定期搵佢彈下龍筋,條‘‘龍筋’’可以襟玩D,囡囡服務熱情周到,下次我一定會再接再厲!
好正,值得一試
回復 loukong #1 的帖子

thank you for report & sharing photos
what is the name of last girl, big ball wor
謝謝分享
多謝分享

正到無朋友

超級好玩

好正,值得一試
多謝介紹

謝謝分享
值得一試
謝謝分享
呢個ok多謝分享!

good and thanks for your sharing brother!

可以一試
very nice figure thanks for sharing
多謝師兄分享!
真係好正

非常正呀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 03:57