Lita~新到飢渴女神, 喜愛高難度動作, 一線多水鮑

名稱: Lita
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A41113-尖沙咀-兼職女郎-Lita.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

3 X4 ~8 ^- E. p+ ?. ^" P睇過咁多報告, 我簡定左個Model女黎玩, Agent都話我識貨, 到酒店樓下, 唔洗等即上房, 女女已經等緊我, 佢好好笑容, 高身材靚女! 著住件TEE, 完美身型盡露係我面前, 對白滑長腿show係我眼前, 佢拖住我手仔, kiss左我一下, 好有feel呀, 我怕羞咁kiss下佢, 佢就拉我入去洗白白, 好sweet過! 好似男女朋友搞野咁, 佢好細心幫我清洗! 又笑住咁玩我JJ, 讚我好勁, 搞到我幾like下!4 ]/ x+ n: {" a; }- w
; U! ?+ e/ p/ h+ l
沖完涼之後去床上面繼續! 瞓係床上面精油按摩, 女女主動鍚我, 漫游全身, 全身都係口水, 之後上套, 到我發揮騎上去un, 再改狗仔推, 攰左就俾佢坐下蓮, 跟住極速爆咗!+ A# G; e7 G0 A8 P$ V# A+ I/ C

: z7 c1 T% Q1 z8 s! `2 ]女女唔催鐘, 事後仲同我訓左陣, 食埋支煙走人!!!
  P# g! J5 l' B4 V
) I( |1 f4 c4 T' i總結:好相頭+好服務之選,我覺得好抵玩囖!真係好耐無搵個D咁正相頭既女女~^^ 6 W9 x( k, a3 ], a# e+ T
9 ?' ~9 l4 f9 z+ `% E
nice body.
多謝師兄分享
享受完食支煙。
多謝分享
多謝師兄分享
回復 不敗神兵 #1 的帖子
& v$ x8 u- n1 I+ u9 _" d
- z7 T) h7 p9 j* R5 \2 w咁正,多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 04:32