[情報] 屯X清泉 神秘房比人玩串了個場

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

住係屯Mun既Ching都應該知道呢幾年發叔已經無管得咁緊,
市公園好多大媽幫老人家做手作仔..
而且樓上骨都多左唔少特色服務 (雖然同YL可以隨便開大無得比)
相信有功力既Ching都知道其實當中有唔少已經演變成神秘房.

可惜呢排巴黎附近果間神秘房好似比人玩串左個場.
有部份老細話等風聲無咁緊先再做,
到底有無人知道乜事?
公園大媽唔彩我既
係咪要有長者証先玩得
講到明神秘房...不嬲都係見光就死
住左屯門30年都唔知有神秘房玩

可唔可以講下囡囡既質素同埋點入門?THX
屯門都有?唔係掛,求分享。可交換元朗神秘房
我都想知屯門有咩正野
亞路 發表於 2016-9-28 13:21
住左屯門30年都唔知有神秘房玩

可唔可以講下囡囡既質素同埋點入門?THX

主要都係 足仔Part time  30路. 少婦/熟女. 有時好重口味, 偶然好少少..
係屯門足仔交夠學費有機會轉學
hihicheck 發表於 2016-9-28 17:41
主要都係 足仔Part time  30路. 少婦/熟女. 有時好重口味, 偶然好少少..
係屯門足仔交夠學費有機會轉學

求師兄指點迷津
求師兄指點明路
回復 d57325 #10 的帖子

有Ching pm解答可能係有"高X"巴打爆響口
唔怪得近排咁怪.

其實屯門後生極都係新移民少婦,
個人都係比較鍾情去元朗搵幼幼多d.
原諒屯門需要低調!

班大叔娶大陸老婆真係陰功

上左得高登, 就已經唔係叫神秘房了~
屯門公園咁重口味
屯門公園老又殘,點食?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:52