[中國內地] [hlau] GF Jamie- Extreme GFF all smiles 靚俄妹

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: Jamie
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A41159-銅鑼灣-美少女-Jamie.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

GF Jamie

前排食過呢間公司既鬼妹Carol,超正乜都有,見報告 Quinn Lin 師兄話 Jamie 必食超正,即打比AG約食,AG講明有環吹大車就有困難,安排好好,呢度第一次去,準時上房,贊。

GF Jamie, 真名Jana ,Moscow mix 唔知冰度,講咗唔明,英文幾好可溝通,大學生讀體育,21碎,同廣告冇乜分別幾靚女,面有少少粒粒,身材全走肥B波長手長腳,皮膚幾滑左手同后膊頭有公仔,shaved 哂毛白虎鮑好窄。

入房女女好好笑容好傾唔駛破冰,送金莎比女女好開心,自動攬過來車下,女女好好笑容all smiles 唔停,好熱情似girlfriend,女女英文ok可溝通,我同佢講好多野,除衫幫我好貼心,之後去浴室沖涼女女企缸外陪我傾下計,大家又車下女女好似女友,之後女女自己沖。

出去上床大家跪住車同愛撫,中至大車,大家錫啜耳仔頸,我錫啜身由上至下,對波好啜好香,foreplay一大輪似男女朋友,女女服侍我,catbath 啜我奶頭,CBJ吹棍技術中上級好啜力,我係咁玩女女耳仔頸同身,吹到超硬,吹咗好耐,上套女上好窄要慢慢入,女女騎住久不久車我,我係咁揸波玩身,好爽,抱女女由下至上插,女女好好攬個身幾滑,女女撲住我好GFF大家互錫耳仔頸同膊頭,女女叫哂好舒服咁,我揸住女女幼腰同美股插,超爽好GFF,插咗好耐轉男上,棍磨下鮑外先入,鮑剃哂毛一線又粉好靚,先淺入後深插女女叫哂,僕住大脷坦克車插,M腳插,狂玩女女波同身,用腳夾住我身插好GFF,腳上膊推打椿,交义腳奶啜錫插,腳上膊推,女女叫哂話好爽,插好耐女女頂唔順,退出比佢休息下,再繼續大家自慰互睇住大家超sexy,女女係咁卒豆揸波我係咁劣棍,女女又幫我劣下,硬哂再撲住女女坦克車插,開拖寶再頂唔順射哂比佢,互望鍚暈女女全面先拉出,超爽!之後拖住去沖涼GFF,女女同我一齊沖涼係咁咀我,又好好傾大家講笑。

出來再傾咗好耐,女女笑我著衫D野我又講下佢紋身,笑容殺死人,又自動攬我車我,出門口仲唔比我走車我先比我走。

總結:女女相頭幾靚同廣告分別不大,全走肥幼手幼腳幼腰,皮膚白滑,鮑好窄一線剃毛好靚,對我有坦克追車,做愛好互動似男女朋友,好笑容超好玩好傾,extreme GFF,本來AG話冇車有環吹,點知我變成坦克追車,一定番食。Agent 話先前同女講好一定有環吹,我foreplay 太開心投入唔記得問。紀念下今日,因為第一次成功在鬼妹內發射。

thanks for your sharing

cbj 但第一次成功內射

莫非中出し
回覆 讚好 不讚 使用道具

第一次食鬼妹?定第—次中出鬼妹?

⋯⋯⋯又自動攬我車我,出門口仲唔比我走車我先比我走⋯⋯靚仔系著數D

great to hear that, ching

多謝師兄分享

Very very attractive.

中出! 勇士!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

內射鬼妹正啊

好正咁 不過鬼妹溝通唔黎

幾順眼既鬼妹啊

多謝師兄分享

Thanks CHing for sharing this report

Looks, tall, sweet, leggy and sexy

回復 hlau #1 的帖子

精彩,小小獎勵

鬼妹內發射................

Thank for sharing

thank you so much