LG 0839~惹火外表, 軟熟靚波, 情深大車💖

名稱: LG 0839
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A41435-尖沙咀-美少女-LG0839.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌:清純長頭髮,長腿靚女, 笑容甜絲絲

身材:走肥0脂肪,皮膚勁白,睇相就知

入去傾傾計熱熱身, 攬住個陣佢身體軟棉棉好好攬,
我仲手多多 摸撩佢對波, 佢好快有反應, Lin Lin凸起, 波波好軟好手感

之後拖手仔入浴室沖涼, 前前後後都沖得好乾浄, 錫啖先, 好sweet ! 我最鐘意佢笑, 女女好似好怕羞咁, 畢竟係年輕幼幼, 但做嘢用心, 沖涼時水簫當然唔少得,  真係勁爽ar!

上到床,大車特車,幫我奶晒全身,好有女朋友Feel, 之後一對巨乳頓時變成乳交七,幫我波推夾腸,仲有AV高級環保吹,之後又錫LIN,又奶袋,佢搞到我硬到Jer Jer不行了,於是就上套。騎功了得,高級COW GIRL,扭黎扭去,UN速好快,對波搖得亦好快,我呼吸加速加速,最後不敵佢多水既妹妹,射哂入面! 精神晒 !!!之後仲主動用我大車,唔捨得停,真係有女友既感覺~

總結: 女朋友FEEL係天然流露,搞到真係沉咁制。

mmexport1474970635959.jpg mmexport1474970638613.jpg mmexport1474970641617.jpg mmexport1474970652414.jpg mmexport1474970649773.jpg mmexport1474970644380.jpg mmexport1474970647023.jpg
好正咁喔CHING
回覆 讚好 不讚 使用道具

lovely babe.

回復 花兒與少年 #1 的帖子

身材誘人,直得過

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享