飛機杯牌子

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新手一名.....想知AV 款定 動漫款好用,邊個牌子好$ ^4 T% l( A; H
推介下俾小弟呀,唔好太貴.....
download.jpg * G& j- @! s8 U+ f- m8 `
# p% k# l+ _, b* D' G
) S  k% x4 V% L* o3 h( X  \  C6 O; |3 H9 E3 r$ E: V2 Z( M
IMG_20160930_005932.jpg IMG_20160930_005959.jpg IMG_20160930_005856.jpg
$ F% f5 t  v1 b) _, h. g/ M  r' ^  U# r% Z* f1 W
全部都用過,very 滿意
用我隻手  haha
樓上,我都想用你隻手呀
樓主,早幾日向IG 有間叫jfunclub加左我,平唔平見人見智,我就買左個遙控震蛋返去同囡囡玩
& n/ f' c5 F) s有性趣去望下
飛機杯個體驗其實好差水 不如去穩樓鳳好D
自己出去睇下唔好怕醜
樓上,我都想用你隻手呀
我就買開有間叫Enjoybaby ,價錢公道,多選擇,全部都係日本引人
玩過幾隻日本貨, 仲貴過去玩1X1...搵到間野賣香港牌子又唔太貴, 試下啦
9 H; a' {$ k3 V! Q7 ?7 _PS我係FB search @firewoodshophk  L1 S9 b6 I; k# B0 {# H0 g

! b* O4 W; Q6 H7 \
2 ~) S. G+ R" e多謝師兄分享
感覺吾同,我覺得

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:35