[美國] Flushing10年心得分享

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想綜合一下Flushing既心得
Flushing由得一兩間到已家開到香港d 7-11一樣. 質數係越黎越好. 不過都係唔穩定. 因爲人多自然多人渾水摸魚. 所以開頭永遠都系hit or miss.

主要係3種,按摩,入店,酒店.
最唔建議按摩,女女年紀偏大,無野玩.
酒店多數私人做,唔穩定,難約,10次可能得1次係好

入店係flushing現有最多既.分細店大店,細店多數2-3個,大店5-6. 好處有得揀.
多數去大店多,起碼6個一定有個你中意. 其實d女仔係走黎走去,通常大店拉新女,做完,d女仔就去揾其他細店做. 所以如果你3個星期去4間唔一樣既店,你可能會見到同一個女仔都唔出奇.
大店仲有一個好處係服務有保障,通常個個都做一樣既野
細店就睇心情

咁點開始揾呢? 都係V7啦
無論大店細店,相都係假既. 其實每個agent都有真相,但無一個女仔會俾佢地post做廣告,所以agent靜係會send真相俾熟客. 如果第一次 最好有朋友帶啦,無係好難保證有好野

通常真agent會話明有幾多個. 假既就無. 其實都好多假野,通常話一個人,咩好寂寞想揾人陪啊果d各位ching可以skip. 全部itune卡黎.
希望幫到大家
我去纽约见到有D$80,$100。 FLUSHING北方人多 妹妹也多。
回覆 讚好 不讚 使用道具

I have yet to meet a cute one in Flushing, what is everyone's tip to get a young and good looking girl?

法拉盛里的中国女人大部分都比三藩市的中国女人漂亮

PorscheDriver 發表於 2016-9-29 11:09
I have yet to meet a cute one in Flushing, what is everyone's tip to get a young and good looking gi ...

most agent I go for usually have girl around 20-25. I rarely dont see anything older then that.  If you havent yet try a young good looking girl, you should really try at another place.

ty for sharing valuable info at flushing

回復 ImDeity #1 的帖子

廣告通常都係天花亂墜,要見到人才選為上。

Fedora339 發表於 2016-9-30 10:17
回復 ImDeity #1 的帖子

廣告通常都係天花亂墜,要見到人才選為上。

係咯,我都轉過幾個agent,有d越來越好,有d做做下就唔得,越黎越老

Thanks for sharing - will try next time when I visit NYC area.

Can OP pm some agent numbers? Many thanks

師兄 nyc 掃黃唔系 搞得好勁咩 宜家搬佐去外洲 幾多賭場 但係 有無裹D野玩就唔知啦

quewenrui 發表於 2016-10-6 07:25
師兄 nyc 掃黃唔系 搞得好勁咩 宜家搬佐去外洲 幾多賭場 但係 有無裹D野玩就唔知啦

係,掃既都係d大搖大擺賣廣告既傻仔同d陪酒K場. 上面果d就如常進行中一d影響都無.
賭場酒店一項都有,不過就真係算吧啦. 做啊媽都嫌佢老.

我都分享下啦,年前有師兄推介咁咪去見識下.
環境同衛生都OK , 咁女女同樓主講嘅差唔多moving around.咁我出門價$200服務就應有都有.
我本身唔太好呢方面所以試ー次就好啦.
我那次女女是23歳重慶人,細細粒都kind of cute.
咁其實所有女女都有makeup我揀人時無ー個素顔.所以大多數人揀人睇身材呀
其實你話去玩我ー定唔見議去卡啦ok嘅,ー來叫女$100出街再計,唔太扺啦.

所以聽講有d agent不接說英文不會說中文的客人

lili1987113 發表於 2016-10-11 02:22
所以聽講有d agent不接說英文不會說中文的客人

講英文既可能要揾ching帶一次
好多見講英文都唔接

去到Flushing 才搵地方有無囡,係唔係?

回復 ImDeity #16 的帖子

求ching帶路

求CHing带路,謝謝!

多謝師兄分享