[正宗桑拿] 佳寧娜月光城

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先聲明...本人並非打手,只是一名普通窮X港燦...只係想同各位骨友分享下我係佳寧娜的親身經驗...基本上試過所有類型...中式,中醫,日式,泰式,韓式

話說距離第一次行入佳寧娜大概都有1年多 當初新裝修 沖身間入邊有放D花花草草..最近去已經殘殘舊舊...完全無人打理...感覺同深圳骨場發展...盛轉衰

其他唔多講...講服務..細節都係差不多只分享心得

1.大堂唔算華麗...普普通通..有特別VIP房番俾高消費既...小弟未有幸去試過...大堂項目中中挺挺...應該有既都有按腳,修甲,採耳,按頭,按肩,萬幸未遇過服務完R小費既技師...可簽RMB/HKD 前低消25,後30...平日送2項假日1項.....有個小缺點...大堂空調好差....唔知係咪我怕熱...次次都捱唔住...拿拿淋上房

2.中式...技師年樣貌身材見人見智,起碼對於小弟黎講唔會去到唔想同佢講野快快手手完左佢既地步,手法唔錯...做鬆手一般掃到胸抽下水摸摸未試過詐型...足鐘甚至超鐘...基本上就係如果流程按到雙腳...按左單邊響鐘都會按埋另一邊先走

3.中醫...呢個我個人喜好...感覺專業...按完之後真係全身都痛但係第2日好醒神,適合經常坐OFFICE無乜郁動既人...REALLY痛...

4.日式...同中式既區別只係按/推油...同技師熟少少..中式已可做到...技師感覺上同中式係同一更...

5.泰式...岩岩推出既時候有幸試過一次...主打真泰妹...不過交流期間總感覺到佢聽得明我同我朋友講乜...要講到特式...拉筋頂腰LOCK頸...個人怕出事無LOCK頸..朋友認證唔錯..我比較鐘意頂腰個PART

6.韓式...一句前列線保健走唔甩,我個人覺得係屬於幫你點火而不滅火...認為係45度骨既朋友唔好考慮啦"唔包出架"...技師方面...小弟當初心血來潮試既時候就係本住45骨既心態...梗係想要個樣靚身材唔差既...結果係彈到無人敢入黎...脆脆地先要到件有身型既唔算後生既...可能係我想探聽多D韓式既資訊同舍技師吹多左水...賣下口乖...個技師半推半就話...有紙就幫我打出黎...我馬上起身起去洗手間卷左一卷沖番房,OK一身輕哂...真有心試既記得自備草紙

最後,過夜有最低消費,無記錯既係比中式貴少少...埋單找數走人一般大概300上下...

希望對搵骨場既人有少少幫助
多謝師兄既資訊 非常實用!
回覆 讚好 不讚 使用道具

去玩唔係次次都要出火,間中玩一下中醫推拿都唔錯,多謝分享

回復 manguymanguy #1 的帖子

真的说说就给包出火了?师兄好厉害。

多謝師兄分享

我不如去廣益子好過啦...

雖然ching所講既同小弟去過"4"次咁大把既體驗完全唔同...不過可能ching較帥氣同骨運好...
月光城小弟真係永久blacklist...幾次經歷只有一次比一次差...實屬小弟多年北上以黎慘不忍睹既經歷....

回復 gn747615 #8 的帖子

我都有留意番C兄你出既瓢客....真係萬幸未遇到過...遇一次真係馬上BLACKLIST...其實係第一次唔小心上左當充左卡...之後2~3次同一班人一齊上去又再充錢搞到仲有幾百想用埋佢...都有D想轉場,紅太陽REALLY NICE?

回復 manguymanguy #9 的帖子

hty ok既...大場格局...同埋中泰138+10%免小費又抵...大堂又定30蚊/1項...但可惜既係有時個場人多就唔想去....詳情你可以add客服v7問....我費事幫佢賣廣告

呢個場十年如一日, 十年前廣西中醫掛單, 按得好好, 依家好少去了

回復 manguymanguy #1 的帖子

以前有個肥女中醫, 按得好好
佢走左后我都無再去呢間了

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享

中医D女正吾正,后生吗?

多謝師兄既資訊 非常實用!

owl_2005 發表於 2016-9-30 07:42
我不如去廣益子好過啦...

廣益子有咩玩呀 師兄

回復 Alantang1 #17 的帖子

我個幾次就唔靚唔後生...不過做中醫推拿個主旨係想鬆一鬆個人...唔好要求咁高啦...又要按得好又要靚又要年紀細...好難既