[正宗桑拿] MK金沙四樓,8號仔

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從2仔無做之後,係少咗去金沙一排,而家又多番,係超密嗰種,因為另一個舊相好33返咗嚟.同樣都係小家碧玉型,皮膚又白啲個樣又姣啲,加埋有另一個新女No.8,而家係有得揀.
主要想講8仔,個款後生過2仔,中等身型,有長腿,中等波路,個樣係甜甜哋, 唔係濃妝好重撈味嗰啲.走肥,呢個都可以接2仔同33班.
又主要講下佢services,rpp當然係幾好手勢,掃完後面再伸手上前,真係好似搓麵粉咁.好溫柔果種.
轉個靚身,見佢已經脫咗一半,仲好挑逗咁話留番一半俾我解除..
相當互動,連我哋個嘴都互動埋,車咗陣.
車完就係食甜品.我俾咗支好嘢佢食..最後就係正式開始,佢上我俾佢話事,又輪到我接力..係唔會覺得佢把聲好造作,係幾配合我好似好了解我需要咁...
會俾佢80分,新女都絕對可以接受...
多謝c兄報告,有機會要試下。請問開大幾錢?
回復 bbchan2009 #1 的帖子

多谢师兄推介
Thanks C兄分享!在那裡的?PM
多謝師兄報告,令我懷念以前金湖8号
借問聲有冇詳細嘅資料呢?
回復 bbchan2009 #1 的帖子

Thank you for your report, and will try try .......
全程幾錢?
六舊幾...七舊樓下食大餐
what time....afternoon or night
師兄,想問下美女返幾點?
有機會要試下
多謝師兄報告
thx ching report and sharing
多謝師兄報告
前晩去到,見到8仔個牌,問keeper,話有C兄book左,因趕時間,冇等!求其搵第二個,一入房已知賴野,No都冇問,勁冇癮,下次一定要試下8仔!
回復 bbchan2009 ##1 的帖子

謝謝大大,地址在那?請pm
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 13:37