[走地行情] 岩岩小弟第一次係澳門叫左個小姐

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我未搵過小姐happy , 今晚第一次就中伏,佢係wecheck話服务有:鸳鸯浴、口交、漫游、69、接吻、冰火,胸推、手法口活一流,上到房間眼見幾索,但上到黎要求多多話唔比摸唔比渣波。佢話唔鐘意比人摸因為佢唔係我女朋友或老婆,之後佢訓係到我插左佢一分鐘佢叫痛,話雞雞太大,今晚真係比人伏左一千蚊,師兄仲有咩好介紹?我唔想再比人伏呀,有無D酒店小姐有保證?
nice report.
聽說WECHAT好多都係伏黎
我去賭場都羸左幾萬蚊我一晚來CALL左三個WECHAT Girl 三個我都插唔入, 其中一個既口技好勁,細細粒咁,幫我吹出黎
回復 enigma92 #1 的帖子

能否详细将这个女介绍出来,最好有什么联系方式的说出来,让大家一目了然知道这个人就不会再中伏了!
回復 黄华德 #5 的帖子

可以在這裡公開嗎?
運氣不好... 多謝分享 :)
有無相睇呀,師兄

都係V7嘅錯
素質好嗎 ???
在那間酒店的
運氣不好
你係澳門 141 搵

600到700到, 至少有吹有插先
omg more details hope i dont meet this
謝謝分享 師兄!
Wish all best next time
v7女,流野多
謝謝分享
謝謝分享

should have told the chicken to fxxk off.......if she had started off saying no touching, what did you expect from fxxking..........

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 23:25