[正宗桑拿] 福田正骨求介紹及小量包膠

6700 元錢 回覆本帖可獲得 100 元錢獎勵! 每人限 1 次(中獎概率 70%)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大約一年前,開始同女友團購去試各大場,始終個堆大場一人低消都三百幾埋單。咁個時就去試過一間水圍金怡雅源,原價168-188的中泰式或皇咩叉野的推油,送一大堂甘啦,只係半價88唔連小費加一,環境都還可以,相比隔離東方園算中細場,過夜超多人,不過團購左只需88四項選一加大堂一樣,真係好抵吊。當然有另類獨立項目可選,如果唔係邊有咁多麻甩去。大堂同推油技師手勢一流,仲好養眼,入房又係,我仲試過帶朋友去都話正,至於係走廊見到另類項目的技師,仲正 ,只可惜我一早收山了。
咁按得好又團購又平,咪keep住去啦,點能知就開始奶野,之前都無試過過夜,有晚去,因團購客手牌會唔同,兩點幾入房,正常加一兩個鐘預左,佢就話要加兩個原價,即是加188,按四個鐘?我唔洗訓啦第二日一早又要返工,後來太眼訓就算,按完兩個鐘叫技師照加鐘,不過唔洗按,埋單兩人連加一成八百幾。正常兩三點後只需加一個鐘,知我團購,其實計返條數,都係差唔多,差在係因為加我兩個鐘收186我唔順氣。如果唔過夜真係好抵
好啦,下次忍痛咁去第二間,福田個邊有間678不嬲出名最貴。入到去更衣室儲物櫃都有vip分隔區,真係好high class咁款。團149,二選一不可重覆選:中港泰三選一;79元以下大堂項目任意選2項。正常一身一腳架啦,去到想鬆腿,個服務員話唔可以過79,甘我唯有按腳啦,按完又話仲有一樣可選,我話我團購架,一項得架啦,一陣入房。佢話啱啦,兩個大堂。個刻都唔係好明,佢又話a餐全身,b餐兩大堂,總之講完一輪,咪以為兩腳一身囉。跟手入房,個日閒日,其實仲邊有場閒日要加鐘,事實個到都無乜客又唔爆,老點我咩,我話唔能加。按完後我仲留係房繼續訓,根本就無爆場。
到埋單,我頂你個肺,又八百幾蚊,原來上面團購所講2選1係一係你只按身,一係只按兩個大堂,其他加一加鐘收原價,我吊佢跟住女經理黎再解釋一次,我話你咁樣寫又咁樣講,正常去骨場係一身一腳或兩腳啦,(當年閒日去水上明珠門口都有講閒日唔送大堂),你團購咁寫有咩優惠?佢個刻用鄙視的目光話已經優惠左30蚊,計完條數相比正價團左又真係平左30蚊。我又知奶野,不過憑佢個眼神我吊話你見唔見到我寫小費幾多,平30蚊好能多好能優惠?我簽少30都係到啦,無奈地講完我就走,不過睇返其他客,係本地土豪,唔係窮能港燦去的。
出左門口我睇返團購網想寫劣評,一入去,其實原來人地都有一咋了,細心閱讀下,人地都有提醒,大部分骨場,都係歧視團購客,如果唔係個鎖牌做咩唔同,真係方便埋單見到咩。。。。
之後,又去另一間,半夜點幾係皇崗,間高科德我五六年前去過,印象中係中大場,原先想call骨場車,但我女友唔想等,自己坐的士去,的士佬話有兩間,我女友話去新個間,落車問有無團購,有,解釋完後吊我心諗又係平個幾十蚊仲要比你屈過夜加鐘又歧視,我即時話唔團,入到去問locker仔,話我好彩黎新呢間,舊個間執左差不多兩年轉左大老細。之後大堂無位直接入房按,加一個鐘,今次一人二百幾唔到三百,ok啦。埋單時等女友出黎,我同隔離港人阿叔搭咀,佢話唔好蝕,如果皇崗坐佢車黎,一定要問司機攞劵,平30蚊架,唔問佢唔比好衰架,有時我係樓下門口個小伙子攞。。。但第二次我再去,個小伙子死都話無唔比。。。所以一定要係皇崗坐佢車攞,優惠期有限,閒日八點前結賬仲有優惠。
間野都ok,技師都ok。但就相比我去開嘉洋城,我真係寧願去嘉洋城,話哂以前主場,但最近去先知。。。。。永久停業。另外有時貪平去在水一方。。。。。。。又係停業。。。。。。。。

想問問,福田仲有邊間場一身一腳加一個鐘過夜連小費90唔過四百蚊的介紹下?我又唔想去水圍水字系列,因為就算按得唔好,我都唔想比阿嬋按囉。金怡高科都仲係我後備之選,因為全場技師都後生 重點想問,唔係阿嬋,埋單過夜唔過四百,皆因過四百我按雀仔推油送兩大堂連小費都係四百幾又唔洗加鐘

慰藍 養生送兩大堂 168+150+40+40+20服務費 可試試
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 夜夜有雞食 #2 的帖子

想當年我係呢間比人偷左4s,早已black list

回帖獎勵 +100 元錢

係福田想under 400又要後生技師...仲要做埋大堂連過夜....呢個時勢真係幾難搵到....
反而羅湖就仲有....

7條大佬, 好耐無見
宜家福田, 要搵百零蚊一身一腳唔難
但要計埋過夜就有難度
因為間間場過夜時間/加鐘都唔同
仲有有唔少場有小費低消, 3個鐘身+1大堂小費90未必落到樓
平日世外應該可以做到400樓下, 假日就未必

水立方隔離,德興城啦!但中女場。

回復 夜夜有雞食 #2 的帖子

技C又係呀嬋黎 /口\ 過夜佢收多我80左右 本身按雀最少要比150 個呀嬋會同你講 過夜加多左個鍾叫你比200 佢

不如去K B場過夜,三百幾,技師幼,硬件唔錯

回復 七條廿二 #1 的帖子

水圍入面有間吾是水字頭,世字頭的,夜晚好爆,成日無房要等

我帶女友去,所以唔會細場,大場預左貴,想睇下仲有無中間甘上下三百左右咁囉。德興個間好舊。。。女人唔鍾意,不過想當年有個阿嬋幫我推,佢唔係打出黎,手勢非常之好,感覺似入左洞,用手都有咁既感覺。可惜之後搵唔返佢我又無記低號碼。既然大家都咁講,我唯有再逐間去試吧。。。。謝

多謝師兄分享

原來現在系四百元按摩,我重停滯系兩百內消費額

依家按摩咁貴既咩, 好耐無去過

多謝師兄分享

以前都係个人消费百几二百,現在太貴了

ching very difficult to find below 400rmb now
if you go with your gf
then should buyt group coupon but you can not expect young lady

金怡雅園中式98、泰式118,冇加一,閒日按雙鐘送兩個大堂,閒日夜晚三、四點前入房要過夜加一個鐘,三四點後入房吾駛加都可訓覺,星期六、日、假期就上術再加一個鐘,有好多客都係加鐘而不真按,咁簽小費按兩個鐘簽就可以了呢間場無餐廳,食野可叫外賣,有睡眠區,整體黎講叫ok不過我幾天前去,佢特然取消香熏松腿和保健連男更衣室幅保健技師相都產埋,可能呢排風聲緊
註:其實間間場都一樣,你團購就吾好過夜,一定超貴

而家間間貴

正骨唔係呀婆已經偷笑 點會有後生女