清清呢對核彈巨乳應真殺食

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一睇巨乳清清D相,嘩,巨乳,正呀,拿拿聲預約佢,
上到去,清清開門,嘩,第一眼望埋去,對波一樣同張相一樣咁足稱,
一眼就知係真波,目測36F咁大,囡囡操純正廣東話,巨乳陀地,的確難求,
睇真係身形,除了有雪白的咪咪,仲有渾圓的靚股,十分誘人,名副其實的有前有後,
同清清吹陣水,覺得佢好鬼妹仔性格,好豪爽又好好笑容,學劉華話齋,
服務性行業就要咁既服務態度先得嘛,如果唔喺點吸引多D熟客仔,
沖涼凈喺羅對波黎磨腸已經夠曬舒服,而且用佢對核彈喺我身上又磨又動,
推到我欲仙欲死,好沖完上床再玩過,又大又彈,幾大就自己睇相,
巨乳夾腸仔,唔知係咪太過興奮,扎扎冧叫上袋女上砌橫佢,
睇住佢對波啷下啷下,真係過癮,之後推車時抓住佢蘿柚大力衝刺,
好快就俾佢KO佐,事後清清仲笑淫淫話我好勁,
原本已經爆分,加埋佢個服務態度,仲要好鬼好傾,服務真係一流,
我好中意啊,小弟一定會翻食,純粹個人意見,寫得唔好請見諒!
big boobs.
好大包包
未試過去澳門
禁方便咩?
謝謝分享!
回復 進擊的巨鳩 #1 的帖子

点样联系?
謝謝支持
多謝各位支持。歡迎各位預約。
謝謝支持
在哪兒找?
多謝分享

多謝呢位靚仔先生對我們巨乳清清的支持及肯定
連結 : 巨乳清清
多謝分享
尋日食過,大波淫女一名,好玩得,,無得彈
回復 進擊的巨鳩 #1 的帖子

嘩。對奶真系吾講得笑
謝謝支持
回復 boinbb #14 的帖子

原本想尋日食, CHING 係米真係去得馬?
歡迎預約或諮詢
謝謝分享!

小弟剛才試完

沒有影相, 所以不開新帖寫評

真人樣跟兩個報告既相一模一樣, 當然有柔膚

奶真係大, F 有足 E-F, 唔會 F 當大C
Lin 頭先有驚喜,又大粒又夠硬, 胸奴必食
服務態度好好, 又夠爽朗, 可能本身有歷練

PS 女女中意人地狂玩佢對奶, 佢對奶同Lin好敏感
    同埋係試就要快, 13號計起好似夠期

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:23