[曼谷] 曼谷7日6夜之大手町商事preium(第二篇)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前報告編輯唔到,唯有分topic出報告,方便大家睇,希望貢獻到各位黎緊出發既師兄們。之前果邊主要講天堂jinny 1.htmlhttp://141hongkong.com/thread-1704693-1-1.html
順便補返d相 belaire hotel

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

黎到第4日,因為一位朋友要先行回港,所以帶埋佢黎最後一站,就係玩埋呢個nuru massage水床,睇個幾個師兄既報告就一於去馬。下午3點半,原本帶朋友去左呢個angel到睇下女先,因為天堂同空姐都已經試過,結果好失望,angel食用率0%,自問唔高要求,二話不說過斜對面,大手町preium,一開始入到去一個人都冇,轉頭就有個似日本人既過黎招呼我地,全英文溝通都冇問題。比左4個囡囡既圖片我地揀,出得黎玩預左睇圖打個5 6折,跟住揀房4000vip冇哂,一齊揀左3500 90mins,比完錢等陣女女就到招呼上樓,果然打個5 6折已經係最少,我揀果個寫25歲,但我直頭覺得佢35歲,算數玩水床唔太介懷,過程都係洗羅椅,浸按摩浴,跟手玩水床nuru。以前係大板club ammour都玩過,不過個囡囡仲要再差d,水床上套,但真係好難就力,抽插左一段時間好攰,其實覺得出唔到,原先囡囡幫我鮑擦既時間我冇乜feel諗緊係咪好少毛毛,跟住到男上望真d,原來直頭冇毛,小弟鍾情於白虎,所以一邊卒佢繼而成功出精,之後再浸一陣就完完滿結束。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

覺得好既師兄麻煩加一加分比小弟
關於報告既問題大家都可以問我。
多謝師兄報告!
回覆 讚好 不讚 使用道具

睇張相又真系唔似35喎,照騙果然勁

加下無後生囡肯做NURU,時間又長又多功夫

試過就算,ANGEL D 囡個人覺得係比鬼佬去,真人個個泰傭咁係鬼佬先ARM,但同時,鬼佬可能覺得依D SIN ARM 佢地

原來師兄也去過 Club Amour,我去過五六次吧,如果大手町和
Club Amour 比差距很大的話,倒讓人意願不是太高說。
謝謝報告

多謝師兄分享

大手町 Nuru , 不錯選擇😀

如果D囡囡可以更岩亞洲人口味就好

回復 ilovejapangirl #5 的帖子

回覆各師兄
Luckyeveryday:睇樣至少30,最衰係佢把聲,太老牛,不過見到之前師兄揀果d好似都錯,睇雞運。

Sexslacker:冇錯師兄,angel d囡實在太唔掂,不過我都見過有亞洲師兄係入面出黎,我相信太部分香港師兄都食唔落。

Ilovejapangirl:首先多謝師兄你既夜遊地圖,小弟獲益良多,club amour唔識日文d女真係再差d,不過勝左服務態度一定好,同埋club amour冇本番。

多謝師兄分享

我都係鍾情白虎, 係天生白虎果隻, 唔你剃毛當係

樓主, 大板除左 club Ammour 之外, 仲有去過邊度玩, (肯接受香港人果d)

roadpeople 發表於 2016-10-16 20:33
我都係鍾情白虎, 係天生白虎果隻, 唔你剃毛當係

樓主, 大板除左 club Ammour 之外, 仲有去過邊度玩, (肯接受香港人果d)

白虎真係冇得輸,不過人工我都可以接受,師兄我除左club amour都只係玩過飛田新地,當然囡囡正好多,不過泰國既性價比太好了。

Great report thanks for sharing

加下無後生囡肯做NURU
絕對同意, 後生的攪多你一劑仲慳力

大江東去 發表於 2016-10-16 22:10
加下無後生囡肯做NURU
絕對同意, 後生的攪多你一劑仲慳力

我見佢另一間舖d囡囡都唔錯,不過唔做nuru,我諗preium果到都有一兩個后生d既,整體體驗下都唔錯。

回復 只想出一野 #1 的帖子

多謝師兄分享

great story! thanks for your sharing!

你間房比我去個間正好多

回復 只想出一野 #1 的帖子

咁大件事 尼件原來甘老?
因為我朋友食 我無見過佢真人

多謝師兄報告