[神州美食指南] 東門吃魚

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨天下著大雨, 都要上羅湖工作,完事後跑到東門看衣服呀什物等, 逛到一間叫 魚痴 定痴魚的店, 點了個番茄柠檬煮魚,一杯水菓茶,另加些小吃,消费人仔100多,  説起份量真的比香港大很多很多, 味道也不錯, 地址近 TOT ,二樓, 有辣有吾辣....各位有時間值得一試, 要弹的是,我一條友開我二個茶位!! 仲有播一D 狗吾搭 8 的背景音樂又大聲, 己经投訴俾職員聽,改吾改就吾知, C 兄有同樣問題 , 吾關我事, 好吾好食, 個人意見, 啱香港人既, 去番 1234 個邊的翠華, 係 L4...地方可以, 食物都OK...
回復 毛明 #2 的帖子

黑魚....但乜春叫黑魚?
師兄,有冇相呀?
回復 selftouch #4 的帖子

有呀,, 但老實講, 未試遇UPLOAD 相來这裏, 閒一點再攪, 麻烦師兄等等
回復 RICKENBACKER #3 的帖子

黑魚好似係生魚
回復 roger1628 #6 的帖子

真係吾知,去了二次,呢排不会再去了,没新鲜感,一條冷....
专门吃鱼的店,藤椒鱼记忆最深刻,麻的嘴都没感觉了。上面的青花椒看着都想流口水,可能只有重口味的人才能接受。
鐵板魚好多地方都有啦 !
多谢师兄分享
多謝師兄介绍

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 08:06